Sprenger941 Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 Cześć piórofile! Ostatnio dokonałem niezwykłego wyczynu. Pewnego dnia niesamowicie mi się nudziło, a jak to na mnie nastało, pisałem i wyrabiałem sobie pismo. Spojrzałem na Parkery Vectory, które z utęsknieniem czekały na swój czas. Postanowiłem się nimi trochę pobawić. Naglę zaświeciła się żarówka. A co gdyby przykręcić stalówkę do korpusa ostatnio recenzowanego Millenium Cosmo? Może z Zenith Omegą się nie udało, ale może z tym modelem się uda? Przykręciłem i... WESZŁO! Mogłem w końcu popisać Parkerem. No i do tego jeszcze ładnie wygląda! Zobaczcie sami (tylko mnie nie skatujcie za zdjęcia, nie dysponuję aparatem fotograficznym. Tylko w komórce): No i jak? Co o tym sądzicie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alveryn Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 Dobre. Sprawdź, czy skuwka od Vectora pasuje. Powinna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sprenger941 Posted February 13, 2013 Author Report Share Posted February 13, 2013 Dobre. Sprawdź, czy skuwka od Vectora pasuje. Powinna. Pasuje pasuje, tylko nie wygląda to zbyt fajnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzes405 Posted February 18, 2013 Report Share Posted February 18, 2013 pisałem i wyrabiałem sobie pismo. A jak wyrabiasz pismo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sprenger941 Posted February 20, 2013 Author Report Share Posted February 20, 2013 A jak wyrabiasz pismo? Piszę i piszę i piszę... Czasami poozdabiam, a czasami zmienię styl jakieś litery. Różnie bywa ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts