grzechu Posted February 10, 2013 Report Share Posted February 10, 2013 Witam ponownie. Bardzo proszę Szanowne grono o rozpoznanie marki tych oto dwóch watermanów: Obydwa pióra dostałem już jakieś 10 lat temu. Wcześniej nie interesowało mnie co to za modele. Dopiero po odnalezieniu w sieci tego forum pasjonatów piór i nie tylko postanowiłem dociec cóż to za egzemplarze? Mam nadzieję, że takie zdjęcia wystarczą. Dziękuje za pomoc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
papri Posted February 10, 2013 Report Share Posted February 10, 2013 Ten pierwszy to Waterman Apostrophe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konis Posted February 10, 2013 Report Share Posted February 10, 2013 Ten drugi to Waterman Maestro. zdrówka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzechu Posted February 11, 2013 Author Report Share Posted February 11, 2013 Dziękuję za identyfikację Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pior_nick Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 Krótko i w temacie, ale czekamy na pytanie "ile mógłbym wziąć za te pióra?" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest nilfein Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 @piór-nick - też węszysz podstęp? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ryard Posted February 16, 2013 Report Share Posted February 16, 2013 Po prostu chciał wiedzieć co ma Ja też nic nie wiem o części swoich piórek. A zdarzyło się wygrzebać przysłowiowych w szufladach prawdziwe rarytaski Tak więc nie dziwię się grzechowi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzechu Posted February 17, 2013 Author Report Share Posted February 17, 2013 Krótko i w temacie, ale czekamy na pytanie "ile mógłbym wziąć za te pióra?" Te piórka nie są na sprzedaż. Jak słusznie zauważył Kolega ryard chciałem wiedzieć co mam. Bo to co będę miał to już będę wiedział co to mam Nie ładnie tak oceniać nowego na forum. Trzeba było poczekać aż zapytam "ile mógłbym wziąć za te pióra?" i wtedy wieszać psy, usuwać z forum i takie tam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan_Q Posted February 17, 2013 Report Share Posted February 17, 2013 grzechu, nie przejmuj się pior_nicka wal w czapeczkę, a nilfeina mrozy i sniegi same wykończą Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzechu Posted February 18, 2013 Author Report Share Posted February 18, 2013 grzechu, nie przejmuj się pior_nicka wal w czapeczkę, a nilfeina mrozy i sniegi same wykończą No to może za karę pozamarza im atrament w tłoczkach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irbis Posted February 18, 2013 Report Share Posted February 18, 2013 Oj, to chyba aż za okrutna kara. Trochę wysychania, a dalej męczarni z płukaniem i przywracaniem piór do życia myślę, że by wystarczyło Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzechu Posted February 19, 2013 Author Report Share Posted February 19, 2013 Oj, to chyba aż za okrutna kara. Trochę wysychania, a dalej męczarni z płukaniem i przywracaniem piór do życia myślę, że by wystarczyło Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest nilfein Posted February 19, 2013 Report Share Posted February 19, 2013 Oj, nie bierz nam za złe...trochę "identyfikacji" już się zamieniło na tym forum w oferty sprzedażowe, właśnie wśród "nowych". Wybacz więc pewną nieufność i podejrzenia. Cieszymy się, że całkowicie nieuzasadnione i witamy na forum A co do "wieszania psów" i "usuwania", to tutaj się trzeba trochę napracować na takie atrakcje @Pan_Q - prorok, czy jak?? Od dwóch dni sypie u nas białe g**** Totka też przewidujesz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vit Posted February 19, 2013 Report Share Posted February 19, 2013 to białe g**** to jest snieg po tym się jezdzi na nartach i dlatego jest do życia niezbędne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i żadne tak króliki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzechu Posted February 19, 2013 Author Report Share Posted February 19, 2013 Oj, nie bierz nam za złe...trochę "identyfikacji" już się zamieniło na tym forum w oferty sprzedażowe, właśnie wśród "nowych". Wybacz więc pewną nieufność i podejrzenia. Cieszymy się, że całkowicie nieuzasadnione i witamy na forum A co do "wieszania psów" i "usuwania", to tutaj się trzeba trochę napracować na takie atrakcje @Pan_Q - prorok, czy jak?? Od dwóch dni sypie u nas białe g**** Totka też przewidujesz? No dobra, cofam zamarzanie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan_Q Posted February 19, 2013 Report Share Posted February 19, 2013 ...@Pan_Q - prorok, czy jak?? Od dwóch dni sypie u nas białe g**** Totka też przewidujesz? Totka to nie bardzo, ale za to widzę, na jakie katastrofy narażasz się, jeślibyś, przez wielki przypadek oczywiście, nie pojawił się na gdańskim spotkaniu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan_Q Posted February 19, 2013 Report Share Posted February 19, 2013 to białe g**** to jest snieg po tym się jezdzi na nartach i dlatego jest do życia niezbędne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! vit, a miałem Cię za normalnego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vit Posted February 19, 2013 Report Share Posted February 19, 2013 vit, a miałem Cię za normalnego no trudno, nie można mieć wszystkiego szczególnie gdy śnieg na stokach... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skwercio Posted February 19, 2013 Report Share Posted February 19, 2013 "Myślę sobie, że Ta zima kiedyś musi minąć. Zazieleni się, Urośnie kilka drzew." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vit Posted February 19, 2013 Report Share Posted February 19, 2013 ta zima kiedyś minie - mam nadzieję, że nie wcześniej niż w 2 połowie maja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skwercio Posted February 19, 2013 Report Share Posted February 19, 2013 Mam nadzieję, że nie później niż w 3 tygodniu lutego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vit Posted February 19, 2013 Report Share Posted February 19, 2013 młody jesteś, na majówkę jadę na narty i to nawet nie do małopolski Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts