Mariusz888 Posted February 7, 2013 Report Share Posted February 7, 2013 Zapraszam do oglądania i czytania : A o każdym z posiadanych przeze mnie atramentów z tej serii właściwie można napisać, że ich charakterystyka jest dosyć podobna, ale wg mnie świetna tj: Atramenty mają bardzo dobry przepływ niezależnie od koloru. Kolory są klarowne, nasycone i dosyć dokładnie zgadzają się z tym co podaje producent – nie ma sytuacji, że np niebieski jest fiołkowo fioletowy . Wszystkie schną dosyć szybko, chociaż tutaj wiele zależy od papieru – na większości jest bardzo dobrze, ale oczywiście przy pewnym typie papieru może się zdarzyć, że na wyschnięcie będziemy musieli zarezerwować i 15s. Kolor pewnie nie dla każdego, ale na pewno jest bardzo ciekawy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visvamitra Posted February 7, 2013 Report Share Posted February 7, 2013 A ten niespecjalnie do mnie trafia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 7, 2013 Report Share Posted February 7, 2013 Mam niejednoznaczne odczucia. Niemniej, bardzo intrygujący kolor. I cieniowanie do tego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
inkyzen Posted February 8, 2013 Report Share Posted February 8, 2013 Z pokazanej trójki kolorów ten mi się podoba najbardziej. Takie chmurne niebo przed burzą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz888 Posted February 8, 2013 Author Report Share Posted February 8, 2013 Właśnie dlatego napisałem, że na odpowiednim papierze i przy użyciu dosyć szerokiej i fleksującej stalówki ten atrament może pokazać "pazur" Do cienkiej i twardej stalówki to raczej nie ma sensu może zrobię jakieś foto takie ze zbliżeniem na tekst żeby lepiej jeszcze było widać pewne niuanse Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz888 Posted September 19, 2014 Author Report Share Posted September 19, 2014 (edited) Aktualizacja o sporą dawkę nowych próbek - test jest już również na stronie Zegarki i Pióra Edited September 19, 2014 by Mariusz888 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visvamitra Posted September 19, 2014 Report Share Posted September 19, 2014 Za szarymi nie przepadam, ale ten nawet trochę polubiłem po tym, jak zrobiłem zestawienie szarych. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts