sandra36987 Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 Chcialabym zapytać co sadzicie o piorze parker jotter. Czy stalowka jest dobra? Jak dla mnie pioro jest za cienkie i lekkie. Chcialabym zapoznac sie z waszymi opiniami:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicpon Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 To czy za lekkie i za drobne to sprawa gustu, (aczkolwiek mam podobne odczucia) na pewno mam obiekcje co do tego jak stalowka leje atramentem, a za chwile jest sucha i tak na zmiane. Poza tym skuwka posiada spora dziure i atrament doslownie ulatnia sie z piora. To ze skuwka w prawie nieuzywanym piorze spada, to drobnostka. A i moje nie pisalo zaraz po kupnie bo w szczelinie byl farfocl. Aktualnie testuje na nim atramenty;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thay Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 Owszem, nie jest to pióro z górnej półki, ale mimo wszystko są gorsze (ot, choćby plastikowy Vector). Jeśli trafi się stalówkę przypominającą F-kę i pisze tym piórem na co dzień, da się wytrzymać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piter22 Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 A i moje nie pisalo zaraz po kupnie bo w szczelinie byl farfocl. Aktualnie testuje na nim atramenty;) Farfocl Jak to pięknie brzmi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandra36987 Posted February 7, 2013 Author Report Share Posted February 7, 2013 Czy odradzacie zakup? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
inkyzen Posted February 7, 2013 Report Share Posted February 7, 2013 Życie jest zbyt krótkie, by randkować z nudnymi facetami, jeździć lanosem i pisać Jotterem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandra36987 Posted February 7, 2013 Author Report Share Posted February 7, 2013 Życie jest zbyt krótkie, by randkować z nudnymi facetami, jeździć lanosem i pisać Jotterem hahaha,no właśnie! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest nilfein Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 No, to masz odpowiedź Jeśli Jotter to tylko stalowy...długopis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ann_gd Posted February 15, 2013 Report Share Posted February 15, 2013 Życie jest zbyt krótkie, by randkować z nudnymi facetami, jeździć lanosem i pisać Jotterem z trojga złego jeżdżę lanosem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerad Posted February 15, 2013 Report Share Posted February 15, 2013 (edited) A ja się stałem nudnym facetem, mam żonę i ta nuda jest fascynująca, nareszcie zacząłem ją doceniać. Życie jest zbyt piękne aby sie nie nudzić. Edited February 15, 2013 by kerad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtek9972 Posted February 15, 2013 Report Share Posted February 15, 2013 Piszę Jotterem na co dzień w pracy i jestem zadowolony. Jest lekki, wygodny i bardzo fajnie pisze. Metalowy ze stalówką F. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skwercio Posted February 19, 2013 Report Share Posted February 19, 2013 A ja się stałem nudnym facetem, mam żonę i ta nuda jest fascynująca, nareszcie zacząłem ją doceniać. Życie jest zbyt piękne aby sie nie nudzić. Ha! Zdemaskowaliśmy cię, Rincewind! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerad Posted February 19, 2013 Report Share Posted February 19, 2013 Co Ty to ja sam się ujawniłem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts