musicman Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 Na jednej stronie do porównania kilka kolorów przy pomocy naszego forumowego pióra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexis Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 Fajne porównanie. Ostatni atrament ma naprawdę dobrze dobraną nazwę do koloru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visvamitra Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 Bardzo podoba mi się Toffee Brown. Dzięki za porównanie ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thay Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 Takie zestawienia są bardzo interesujące. Dzięki. Od razu widzę, że Lamy Safari Medium będzie trzeba spróbować. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicpon Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 Bardzo fajne porównanie, ostatnio odkrywam że wpadają mi w oko kolory, co do których zawsze miałem mieszane uczucia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
musicman Posted February 7, 2013 Author Report Share Posted February 7, 2013 MB Toffee Brown niestety nie do konca mi odpowiada ze wzgledu na rdzawo ceglany zafarb, który mam wrażenia uwidacznia się z czasem. Nie polecam do "mokrych" piór - przebija i strzępi. Dużo bardziej odpowiada mi grand Canyon - ładny czekoladowy brąz, fajnie cieniuje co bardzo lubię. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz888 Posted February 7, 2013 Report Share Posted February 7, 2013 Fajne porównanie Tylko nie wiem dlaczego ostatni atrament ma nazwę Sunset skoro jest taki raczej purpurowy... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzes405 Posted February 7, 2013 Report Share Posted February 7, 2013 dlaczego ostatni atrament ma nazwę Sunset skoro jest taki raczej purpurowy... Konis ma pewnie więcej fotek z zachodem słońca :-) Z te bywają bardzo kolorowe... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz888 Posted February 7, 2013 Report Share Posted February 7, 2013 Ale raczej zachody słońca kojarzą się z paletą żółtego, pomarańczowego czy czerwonego - fiolet raczej nie jest typowy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzes405 Posted February 7, 2013 Report Share Posted February 7, 2013 Ano nie jest typowy. Ale możliwy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts