Jump to content

Cztery brązy

visvamitra

Recommended Posts

szukam też czegoś kakaowego.

ArielN - to dopiero początek, mam jeszcze trochę kolorów do porównań i testów ;)

Próbowałeś chocolate brown z Diamine. Dla mnie jest on bardzo ładny i taki głęboko brązowy bez żadnych domieszek czerwieni. Mocny brąz.

Lubię atramenty Diamine, a Twoje recenzje nie pozostają bez wpływu na mnie tak jak na Ariela :)

• 3 weeks later...

endoor i jak wrażenia?

Wrażenia super. Po pierwsze nie znałem dotychczas Diamine. Kupiłem w Abernato, doszło po 2 dniach. Myślałem, że ten Rustic Brown jest po prostu ciemnejszy. Na zdjęciu odcień atramentu jest jednak inny niż w realu. Ten rustic wpada troszkę w czerwień. Następny jaki kupię to będzie Chocolate Brown. Po drugie poprzednio próbowałem zalewać pióro własnymi wynalazkami ze zmiennym skutkiem. Jednak stwierdzam, że nie było to bez wpływu na przepływ atramentu. Ten diamine właśnie spełnia moje oczekiwania w tym względzie. Ja nawet dzwoniłem do Abernato i dość mono wypytywałem pana Stefana o te atramenty. Oczywiście wiesz on najbardziej polecał Platinum hahaha. Dzięki, jest OK. :)

Edited by endoor