Jump to content

Waterman Hemisphere

Kowal

Recommended Posts

• 4 weeks later...

Waterman Hemisphere, to klasyczny przykład pióra jak powiedział Thay "unisex'a".

Bogaty wybór kolorystyki i wykończeń sprawia, że każdy dopasuje pióro do swego gustu.

Ten model to dobry "strzał" Watermana, cieszący się bardzo dużym powodzeniem.

Niestety nie mam w posiadaniu już żadnego egzemplarza tego modelu.

Za to moje dzieci mają i używają. I córka i syn. I nawet na myśl im nie przejdzie mieć dylemat, czy to damski, czy męski model.

zdrówka

Thay, czy ten Hemisphere jest przez to w jakimś stopniu gorszy? Chodzi mi bardziej o materiały i funkcjonalność, niż wygląd.

Chyba nie rozumiem... ;)

Przez to, że jest reklamówką?

Polskie Radio dorwało zwykłego Watermana Hemisphere i okaleczyło go "wypalając" swoje logo.

Gorszy fizyczne nie jest, ale przestał być wolnym Hemisphere. ;)

Tak, chodziło mi o to, że jest reklamówką. Zastanawiałem się tylko, czy nie dorwali gdzieś gorszej jakości pióra i nie wcisnęli go Tobie ;). No, ale jeśli działa to pół biedy. Wybacz ciekawość, ale mógłbyś zdradzić jak do Ciebie trafiło?

Thay, nie martw się mój Lamy Safari też jest oszpecony napisem "aubi siegenia". Co nie zmienia faktu, że pisze się nim naprawdę świetnie. Napis na szczęście jest na skuwce - więc podczas pisania odkładam poza zasięg wzroku i od razu mi lepiej ;)

I ja się zgodzę. Mam Hemisphere (z tego co widzę, bardzo często grawerowane pióro) w kolorze zielonym z grawerunkiem firmy i wygląda koszmarnie. Wiem, że to nie obniża jego funkcjonalności, ale dla mnie to strasznie drażni.