GranatowyPrawieCzarny Posted February 2, 2013 Report Share Posted February 2, 2013 Wiecie co, nie znoszę walentynek lub Walentynek. Nawet nie wiem jak się to pisze. Ale... jest to dobra okazja żeby zarazić jedną osobę piórami, więc chcę to wykorzystać. Możecie mi doradzić? Jakie pióro wieczne kupić na walentynki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuk Posted February 2, 2013 Report Share Posted February 2, 2013 Biały Montblanc? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konis Posted February 2, 2013 Report Share Posted February 2, 2013 To zależy jak bardzo kochasz wybrankę. Jak kochasz do szaleństwa to takie : Jak tylko kochasz mocno, to takie : A jak tylko kochasz, ot, tak. To takie : :lol: zdrówka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piter22 Posted February 2, 2013 Report Share Posted February 2, 2013 Watermana Audace? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drake29a Posted February 2, 2013 Report Share Posted February 2, 2013 Hemisphere:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandra36987 Posted February 2, 2013 Report Share Posted February 2, 2013 hmm. może parker? Proponuje zajrzeć do sklepu papierniczego:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piter22 Posted February 2, 2013 Report Share Posted February 2, 2013 Na tym forum Parkery nie mają powodzenia Przynajmniej te niższe od Sonnetów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lepki Posted February 2, 2013 Report Share Posted February 2, 2013 Lady Sheaffer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skwercio Posted February 2, 2013 Report Share Posted February 2, 2013 (edited) A jak uważasz, że miłości nie wyraża się pieniędzmi, to takie: Dałem koleżance na klasowe mikołajki i chyba jest zadowolona, bo wciąż nim pisze (kolejna przeciągnięta na stronę piór ) Swoją drogą, jak do mnie przyszło i je zobaczyłem na żywo, to musiałem sobie co chwilę powtarzać: "Nie ruszaj, to na prezent" Piękne jest, nawet mimo kwiatowych wzorków Edited February 2, 2013 by skwercio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerad Posted February 2, 2013 Report Share Posted February 2, 2013 (edited) No tak pióro to tylko wymówka czy przez pioro do serca. No ale do rzeczy. To tak: czy wybranka to brunetka czy blondynka? młodsza czy starsza? wyższa czy niższa? chudsza grubsza czy w sam raz? a kolor oczu? jaki ma numer.... i numer buta? marzycielka, buja w obłokach czy twarda realistka? lubi morze czy góry? itp.... jak widzisz to bardzo poważna sprawa np. takie http://blog.rexredstone.com/?p=78 A najlepsze jak to będzie facet, kolega Edited February 2, 2013 by kerad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dariusz Posted February 3, 2013 Report Share Posted February 3, 2013 Może taki Jinhao X750? Ten kolorowy "piasek" w rzeczywistości bardzo ładnie błyszczy! Jest jakby pod powłoką lakieru i różnie świeci w zależnośći od kątu patrzenia Bardzo fajne pióro na początek romansu kobiety z piórem Cena (22 zł) jest śmieszne niska, ale przynajmniej nie stanie się tragedia, jeśli romansu jednak nie będzie Tylko może być problem z objęciem takiego pióra w posiadanie w przeciągu tych niecałych dwóch tygodni... Do tego jakieś elegnackie, czerwone etui oraz róża i prezent na walentynki gotowy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GranatowyPrawieCzarny Posted February 4, 2013 Author Report Share Posted February 4, 2013 Przeanalizowałem wszystkie propozycje, które padły w temacie i wybór okazał się bajecznie prosty. Biorę Lady Sheaffer! (w zasadzie już wziąłem) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lepki Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 No to pokazuj to cudo Ja chyba tez się skuszę, a co! Jest takie jedno na zatoce cudownej urody Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karelgott Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 A jak uważasz, że miłości nie wyraża się pieniędzmi, to takie: Dałem koleżance na klasowe mikołajki i chyba jest zadowolona, bo wciąż nim pisze (kolejna przeciągnięta na stronę piór ) Swoją drogą, jak do mnie przyszło i je zobaczyłem na żywo, to musiałem sobie co chwilę powtarzać: "Nie ruszaj, to na prezent" Piękne jest, nawet mimo kwiatowych wzorków Skwercio, pióro polecane przez Ciebie idealnie wpisuje się w gusta i poczucie estetyki mojej ukochanej. Taki tam skandynawski shabby chic połączony z miśniowym zwiebel muster. ale wymyśliłem... Dzisiaj przesyłka dotarła do pracy. Byłem pełen obaw myśląc czego można się spodziewać za tak niewielkie pieniądze. Po rozpakowaniu przeżyłem spore zaskoczenie, bo relacja jakość do ceny jest powalająca. Oczywiście można czepiać się szczegółów, no ale to przecież nie MB. Szybko napełniłem pelikanem blue i w ruch. Dosyć ciężkie (wykonane z metalu) dobrze leży w dłoni, gładko sunie i nie przerywa czego się obawiałem. Kreska to cieniutka F-k, znacznie cieńsza od pelikanowej. Wydane kilka złotych a ukochana - zachwycona, a to przecież bezcenne No a Skwercio ma u mnie dużego + i jeszcze większe piwko, jeśli kiedyś nadarzy się okazja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tygrysica Posted February 7, 2013 Report Share Posted February 7, 2013 Może taki Jinhao X750? Ten kolorowy "piasek" w rzeczywistości bardzo ładnie błyszczy! Jest jakby pod powłoką lakieru i różnie świeci w zależnośći od kątu patrzenia Bardzo fajne pióro na początek romansu kobiety z piórem Cena (22 zł) jest śmieszne niska, ale przynajmniej nie stanie się tragedia, jeśli romansu jednak nie będzie Tylko może być problem z objęciem takiego pióra w posiadanie w przeciągu tych niecałych dwóch tygodni... Do tego jakieś elegnackie, czerwone etui oraz róża i prezent na walentynki gotowy Jinhao 750 - polecam z czystym sumieniem - za jego piękny wygląd, genialną mokrą stalówkę i za ten cudowny dźwięk "klik" przy zamykaniu Coś czuję, że moja kolekcja poszerzy się o kolejny kolor tego modelu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skwercio Posted February 7, 2013 Report Share Posted February 7, 2013 No a Skwercio ma u mnie dużego + i jeszcze większe piwko, jeśli kiedyś nadarzy się okazja. Ajć... ja niepełnoletni jeszcze jestem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konis Posted February 7, 2013 Report Share Posted February 7, 2013 To będzie piwo bezalkoholowe. zdrówka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karelgott Posted February 7, 2013 Report Share Posted February 7, 2013 Ajć... ja niepełnoletni jeszcze jestem no to mamy problem w takim razie spory łyk dowolnego z moich atramentów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skwercio Posted February 7, 2013 Report Share Posted February 7, 2013 (edited) To będzie piwo bezalkoholowe. zdrówka Kremowe! Ok, zdaje się, że odchodzimy od tematu Edited February 7, 2013 by skwercio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafalsiadaczka Posted February 9, 2013 Report Share Posted February 9, 2013 Na Walentynki - Montblanc Greta Garbo lub Montblanc Grace de Monaco Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skwercio Posted February 9, 2013 Report Share Posted February 9, 2013 Tylko z grawerem "od XXX dla YYY". Jak rzuci, będzie musiała oddać (ach, ten cynizm ). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irbis Posted February 16, 2013 Report Share Posted February 16, 2013 Moim zdaniem na walentynki najbardziej pasuje to pióro: W takim pudełku jest sprzedawany M320, M600 z serii Ruby Red ma bardziej tradycyjne opakowanie. A szkoda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesola_pokahontas Posted February 23, 2013 Report Share Posted February 23, 2013 Jinhao 750 - polecam z czystym sumieniem - za jego piękny wygląd, genialną mokrą stalówkę i za ten cudowny dźwięk "klik" przy zamykaniu Coś czuję, że moja kolekcja poszerzy się o kolejny kolor tego modelu. O matko, ja też muszę mieć to pióro- już- dziś teraz, uciekam na e-bay, mam nadzieję, że znajdę. Tygrysica wiesz może, gdzie mogę takie upolować ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tygrysica Posted February 23, 2013 Report Share Posted February 23, 2013 O matko, ja też muszę mieć to pióro- już- dziś teraz, uciekam na e-bay, mam nadzieję, że znajdę. Tygrysica wiesz może, gdzie mogę takie upolować ? Hurtownia Aris - polecam http://www.firma-aris.pl/index.php?go=jinhao-piora,p&strona=16 nie mają tego brokatowego, ale inne kolory też ciekawe Ja mam ecru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts