Cwiekoszczak Posted January 10, 2013 Report Share Posted January 10, 2013 (edited) Nietuzinkowy atrament, polecam do piór o grubych stalówkach. Testowany na: Wality 71J ze stalówką Knox EF - mokrą ale cienkopiszącą Servex 101 z indyjską fleksującą stalówką Baoer 388 Once Again Thank you Frank Edited January 10, 2013 by Cwiekoszczak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerad Posted January 10, 2013 Report Share Posted January 10, 2013 (edited) Posiadam ten atrament i jest całkiem fajny, bardziej niebiesko - fioletowy od niebieskich Quinka i Watermana Edited January 10, 2013 by kerad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szalonakrowa Posted January 11, 2013 Report Share Posted January 11, 2013 Czyli kolejny fioletowy niebieski? Fajna recenzja Cwiekoszczak! Gdzie go kupiłeś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visvamitra Posted January 11, 2013 Report Share Posted January 11, 2013 Podoba mi się ten kolor. Przyłączam się do pytania o źródło? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cwiekoszczak Posted January 11, 2013 Author Report Share Posted January 11, 2013 Użytkownik Frankvk (na swojej stronie ma znośną przyzwoitą cenę za atrament -> rzędu 5 euro gorzej z wysyłką ale też kwestia dogadania się). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frankvk Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 Użytkownik Frankvk (na swojej stronie ma znośną przyzwoitą cenę za atrament -> rzędu 5 euro gorzej z wysyłką ale też kwestia dogadania się). Niestety koszt wyslania sa duze. Oczywiscie, jak bede w Poznaniu, to moge wyslac, jest taniej. Albo jeśli bedzie więcej ludzi, ktorzy chca kupic atrament, to moge wyslac w jednej paczce, przez co koszt jest juz tanszy i wowczas moge zmiec troche cena. Albo mosesz kupic ladne pioro i ja dam attrament za darmo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerad Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 Można go także kupić w czeskiej Pradze, ale nie wiem jakie były by koszty wysyłki i czy wogóle by go wysłali. Cena przeliczając na polskie to około 17 do 20zł. za 30 ml. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cwiekoszczak Posted January 19, 2013 Author Report Share Posted January 19, 2013 A ja polecam się jako tester atramentów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerad Posted January 19, 2013 Report Share Posted January 19, 2013 http://www.delta-italy.cz/psaci-potreby/modry-inkoust-do-plnicich-per-pvcbluecl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts