Guest Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 Czy ktoś z szanownych zebranych używał jakiegoś konwertera w Pelikanie Skripcie? Czy mieści się i czy tylko Pelikana tłoczek pasuje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdzich Posted January 3, 2013 Report Share Posted January 3, 2013 Mnie się firmowy pelikanowy tłoczek w Script'cie nadłamał i zaczął przeciekać. Niemarkowy, ale dedyowany Pelikanom - również szlag trafił. Od tej pory - uzupełniam strzykawką opróżniony nabój. Czynność ta napawa mnie niejakim wstrętem, ale atramentu wystarcza na długo, więc 'trauma' przydarza się stosunowo rzadko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piter22 Posted January 3, 2013 Report Share Posted January 3, 2013 Ja wszystkie piór napełniam strzykawką, nawet dziś udając narkomana kupiłem zapas dziesięciu w aptece (do końca życia). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts