Yash Posted December 24, 2012 Report Share Posted December 24, 2012 Witam! Chciałam się zwrócić do was z prośbą o pomoc w identyfikacji modelu pióra. Szukałam już w Google, usiłując znaleźć nazwę modelu, który posiadam. Niestety, nie osiągnęłam celu. Jeśli to pomoże w identyfikacji, pióro jest wykonane przez firmę Herlitz. Z góry dziękuję za pomoc i fatygę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konis Posted December 24, 2012 Report Share Posted December 24, 2012 Jest to pióro No Name robione przez bodajże BIC'a i sprzedawane w supermarketach w działach z artykułami biurowymi w cenie około 20 złotych. Kupiłem z ciekawości kiedyś takie i dałem córce. Do szkoły jak w sam raz. zdrówka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yash Posted December 24, 2012 Author Report Share Posted December 24, 2012 Dziękuję za tak szybką odpowiedź i pomoc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts