namiki Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 Książka na temat naprawy piór wiecznych. Może kogoś zainteresuje? http://www.ebay.com/itm/VINTAGE-FOUNTAIN-PEN-REPAIR-BOOK-FRANK-DUBIELS-DA-BOOK-A-COMPLETE-GUIDE-/230756418265?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item35ba2782d9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArielN Posted November 21, 2012 Report Share Posted November 21, 2012 Czyli DaBook Franka Dubiela. Bardzo dobra pozycja wydana po amatorsku PS. Ktoś zna tego sprzedawcę? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ryard Posted November 21, 2012 Report Share Posted November 21, 2012 Kupiłem to u tego samego sprzedawcy. Powinna już dotrzeć. Teraz jestem na dłuższym wyjeździe. W poniedziałek powinienem wiedzieć czy książka dotarła i czy jest warta zainteresowania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ryard Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 Już jestem. Książka faktycznie dotarła. Jest to amatorskie wydanie, zgodnie z opinią ArielN'a. Po przejrzeniu jestem bardzo zadowolony z nabytku. Co prawda jest w języku amerykańskim. Jestem raczej słaby w tej mowie (i piśmie) ale dam rady połapać się w tym, co autor ma na myśli. Bardzo się cieszę i polecam innym amatorom piórkowego dłubania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts