grafik1979 Posted November 11, 2012 Report Share Posted November 11, 2012 Witam wszystkich Ostatnio dostalem cos takiego. Nie mam pojecia co to jest i do czego sluzy. Prosze pomozcie w identyfikacji i wycenie owego cudenka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerad Posted November 11, 2012 Report Share Posted November 11, 2012 Cudeńko służy do kaligrafii, do ładnego, artystycznego pisania. Masz tam chyba tygielek do topienia laku oraz pieczęcie na które możesz sobie nakleić własne inicjały i oznaczać zalakowane koperty. Bardzo fajny komplet do listów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grafik1979 Posted November 11, 2012 Author Report Share Posted November 11, 2012 Ile takie cos moze byc warte? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vit Posted November 11, 2012 Report Share Posted November 11, 2012 ile kto zechce położyć na stole i jak bardzo Ci się spieszy oblukaj ezatoke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grafik1979 Posted November 12, 2012 Author Report Share Posted November 12, 2012 co to jest to ezatoke? nie potrafie tego znalezc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piko Posted November 12, 2012 Report Share Posted November 12, 2012 ebay Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akszugor Posted November 12, 2012 Report Share Posted November 12, 2012 Zestaw "mały poczmistrz" - 49,99 zł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grafik1979 Posted November 12, 2012 Author Report Share Posted November 12, 2012 gdzie znajde taka cene jaka tu podales? daj jakis namiar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skwercio Posted November 12, 2012 Report Share Posted November 12, 2012 To był raczej żart Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alveryn Posted November 12, 2012 Report Share Posted November 12, 2012 (edited) gdzie znajde taka cene jaka tu podales? daj jakis namiar Prawdopodobnie w katalogu A. Gruszko. Zdaje się, że nie ma wersji online. grafik1979: urządzasz sobie licytację na zasadzie "wrzucę zdjęcie i poczekam, kto da więcej". Pytasz potencjalnych kupujących, ile są skłonni zapłacić, a potem dziwisz się, dlaczego tak mało. Odpowiem: bo nie chcą proponować więcej, skoro mogą mniej. Zdajesz sobie sprawę, że za tymi nickami kryją się żywi, myślący ludzie? Zaproponuj (w odpowiednim dziale) jakąś kwotę i poczekaj na odzew. Jeśli długo nie będzie chętnych - ewentualnie obniż cenę i czekaj dalej. Tak to tutaj działa. Edited November 12, 2012 by Alveryn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grafik1979 Posted November 13, 2012 Author Report Share Posted November 13, 2012 (edited) Treść posta usunięta w związku z naruszeniem regulaminu. Edited November 13, 2012 by ArielN Naruszenie regulaminu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anatol Posted November 13, 2012 Report Share Posted November 13, 2012 Kiedyś..., gdzieś... o "tym"....pisałem.....zawsze powtarzałem ze jak będę umierał i miał (szacownego) prokuratora w wiadomym miejscu to dusząc kogoś z jelity zrobię coś dla świata i dla siebie....i dzisiaj mam nadzieję że jeżeli kiedykolwiek coś takiego napiszę to będę zrozumiany i traktowany z odrobiną życzliwości............. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArielN Posted November 13, 2012 Report Share Posted November 13, 2012 Kiedyś..., gdzieś... o "tym"....pisałem.....zawsze powtarzałem ze jak będę umierał i miał (szacownego) prokuratora w wiadomym miejscu to dusząc kogoś z jelity zrobię coś dla świata i dla siebie....i dzisiaj mam nadzieję że jeżeli kiedykolwiek coś takiego napiszę to będę zrozumiany i traktowany z odrobiną życzliwości............. Pan Grafik1979 usilnie pracuje na zakończenie swojej przygody z PWF Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thay Posted November 13, 2012 Report Share Posted November 13, 2012 A ja powtórzę nie wiem już który raz - PWF nie jest kanałem dystrybucji materiałów piśmienniczych. Od tego mamy portale aukcyjne. Możliwość kupna, sprzedaży i wymiany jest dostępna dla Użytkowników, ale musi odbywać się na zasadach zaufania i wzajemnego szacunku. A na to zaufanie i szacunek trzeba sobie zapracować. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest nilfein Posted November 13, 2012 Report Share Posted November 13, 2012 @grafik1979: Nie, no tym tematem to mnie facet zabiłeś. Hurtem wystawiasz na Targowisku pióra wszelkiej maści, a teraz strugasz durnia w kwestii zestawu do kaligrafii. Alveryn ma całkowitą rację. Bądź uprzejmy nie obrażać naszej inteligencji tego typu akcjami, bo to nie portal aukcyjny, bazar, hurtownia, ani nawet nie supermarket tylko forum. Chcesz się bawić wyłącznie w handelek, to sobie straganik otwórz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skwercio Posted November 13, 2012 Report Share Posted November 13, 2012 Hej, co on napisał, że tak ludność zbulwersował, że aż nasz "najłagodniejszy z adminów" go przyciął? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alveryn Posted November 13, 2012 Report Share Posted November 13, 2012 (edited) Wyzywał mnie od karmy dla Bibliotekarza. Edited November 13, 2012 by Alveryn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 13, 2012 Report Share Posted November 13, 2012 O, widzę, że kolega postanowił zapracować na złośliwości. No, skoro lubi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vit Posted November 13, 2012 Report Share Posted November 13, 2012 Pingwinie nie czytaj dalej właściwa odpowiedź ____________________________________________ skwercio tesz lóbi morze siem na sobie wzorujom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts