Jump to content

Moja ulubiona litera R ;)

ArielN

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Natchniony waszą rozmową postanowiłem zrobić kilka prób i wyszło mi coś takiego. Szczerze mówiąc na zdjęciu wygląda to lepiej, niż w rzeczywistości. Może jeszcze potrenuję i wyjdzie coś ciekawszego?

pict0039ss.th.jpg

Edit: Po kilku minutach ustaliłem troszkę swój styl i jednak nie wydaje się trudne takie pisanie. Nie mówię tu o sztuce i wielu zawijasach, a zwykłym upiększeniu pisma poprzez lekkie zakręty itp. Oto druga próbka, mam nadzieję, że nie narobię sobie wstydu :). Jak ktoś może, to niech poinstruuje mnie na PW o wrzucaniu obrazków.

pict0040l.jpg

Edited by ArielN

• 1 month later...

W sumie pisałem to po dosłownie kilku próbach na szybko, ale chyba wyszło całkiem dobrze ;). Z tego co pamiętam to pierwsza próbka była Pilotem, a druga już innym piórem. Od tego czasu nie ruszyłem ani odrobinę do przodu, bo Pilot został przerobiony na F'kę, a później już kompletnie zdewastowany, jednak wyczuwam pod choinką skromny zestaw do kaligrafii, więc może wezmę się za to na poważniej ;).