Szeja Posted October 9, 2012 Report Share Posted October 9, 2012 Witam Kolegów ! Ponieważ to mój pierwszy post chciałem wszystkich powitać. Po krótce powiem, że nie tyle zbieram pióra /choć też/, co używam ich intensywnie na codzień. Przekonany jestem, że tu znajdę podobne mi osoby. Aby nie zanudzać, przejdę do rzeczy, otóż mam problem z moim piórem: Parker Duofold Red Mozaik. Sprawa banalna, ale podejrzewam, że mogąca powodować przesychanie stalówki. Ze skówki odkleił mi się /do tej pory nie wiem jak?/ oryginalny met. znaczek firmowy /Duofold/. Czy ktoś wie, gdzie można dostać cos takiego?, ostatecznie przykleję to sobie sam-sprawa wydaje sie prosta. Dzięki z góry, za wszystkie uwagi pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konis Posted October 10, 2012 Report Share Posted October 10, 2012 (edited) Skuwka i zasuwka to nie mrówka, i nie krówka. Czasem taki pin można nabyć na eBay. Można też spróbować przez serwis Parkera, ale nie wiem, czy się tym zechcą zająć. zdrówka Edited October 10, 2012 by konis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szeja Posted October 10, 2012 Author Report Share Posted October 10, 2012 Dzieki za odpowiedz, I racja, skuwka, to nie krówka... pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sprenger941 Posted February 18, 2013 Report Share Posted February 18, 2013 Skuwka i zasuwka to nie mrówka, i nie krówka. Czasem taki pin można nabyć na eBay. Można też spróbować przez serwis Parkera, ale nie wiem, czy się tym zechcą zająć. zdrówka skuwka i zasuwka to nie mrówka i nie krówka! zdrówka! Nie wiem po jaką cholerę to pisałem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alveryn Posted February 18, 2013 Report Share Posted February 18, 2013 Słowa są, brakuje muzyki i studia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts