Jump to content

Spotkanie w Katowicach?

Mateusz_ja

Recommended Posts

Bry :)

Otóż, wszyscy się dookoła spotykają, chwalą się stalówkami, a my co? NIC!

Propozycja krótka:

Spotkajmy się w Katowicach :D Osobiście proponowałbym Belmer Cafe* na początku października.

Ktoś chętny? Jeśli byłoby więcej osób, można by pomyśleć o rezerwacji stolików (z czym jak sądzę nie byłoby problemu, bo właścicielka jest nader sympatyczną osobą ;)). Jeżeli akcja działaby się rzeczywiście w w/w kawiarni mogę podjąć się organizacji, gdyż każda wizyta tam to przyjemność.

*Jak dla mnie najlepsza z poznanych dotąd miejscówek w Katowicach. Świetny klimat, dobre, dość unikatowe trunki, zakaz palenia (na szczęście). Miejsce: ścisłe centrum, podziemia Teatru Wyspiańskiego - wejśćie przez drzwi an Scenę Kameralną, obok szatni schody do piwnicy.

Edited by Mateusz

Jak dla mnie może być każdy dzień tygodnia. Jeżdżę do Katowic 5 razy w tygodniu, więc i szósty nie zawadzi :D Acz bardzo bym się cieszył gdyby udało się spotkać w rzeczonym wcześniej pierwszym tygodniu października (z dwóch powodów: 1. Im szybciej tym lepiej 2. Już będę miał luz i jeszcze będę miał luz od obowiązków).

O, i fajnie by było gdyby ktoś okazał się też specjalistą od uwieczniania ludzi w plastikowych skrzynkach (osobiście nie mam aparatu, więc odpadam. Znaczy mam ortodontyczny, ale bez autofokusa :P).

A miejscie Wam odpowiada?

• 1 month later...