Mateusz_ja Posted September 19, 2012 Report Share Posted September 19, 2012 (edited) Bry Otóż, wszyscy się dookoła spotykają, chwalą się stalówkami, a my co? NIC! Propozycja krótka: Spotkajmy się w Katowicach Osobiście proponowałbym Belmer Cafe* na początku października. Ktoś chętny? Jeśli byłoby więcej osób, można by pomyśleć o rezerwacji stolików (z czym jak sądzę nie byłoby problemu, bo właścicielka jest nader sympatyczną osobą ). Jeżeli akcja działaby się rzeczywiście w w/w kawiarni mogę podjąć się organizacji, gdyż każda wizyta tam to przyjemność. *Jak dla mnie najlepsza z poznanych dotąd miejscówek w Katowicach. Świetny klimat, dobre, dość unikatowe trunki, zakaz palenia (na szczęście). Miejsce: ścisłe centrum, podziemia Teatru Wyspiańskiego - wejśćie przez drzwi an Scenę Kameralną, obok szatni schody do piwnicy. Edited September 19, 2012 by Mateusz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iux Posted September 19, 2012 Report Share Posted September 19, 2012 Jak najbardziej! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 19, 2012 Report Share Posted September 19, 2012 Jestem za. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vit Posted September 19, 2012 Report Share Posted September 19, 2012 czy bedzie to łikent? bo może bym się ze ślązakami spotkał, szczególnie tymi z bielska, lędzin czy sosnowca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mateusz_ja Posted September 19, 2012 Author Report Share Posted September 19, 2012 Jak dla mnie może być każdy dzień tygodnia. Jeżdżę do Katowic 5 razy w tygodniu, więc i szósty nie zawadzi Acz bardzo bym się cieszył gdyby udało się spotkać w rzeczonym wcześniej pierwszym tygodniu października (z dwóch powodów: 1. Im szybciej tym lepiej 2. Już będę miał luz i jeszcze będę miał luz od obowiązków). O, i fajnie by było gdyby ktoś okazał się też specjalistą od uwieczniania ludzi w plastikowych skrzynkach (osobiście nie mam aparatu, więc odpadam. Znaczy mam ortodontyczny, ale bez autofokusa ). A miejscie Wam odpowiada? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mateusz_ja Posted September 25, 2012 Author Report Share Posted September 25, 2012 Ekhem...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArielN Posted September 28, 2012 Report Share Posted September 28, 2012 Ostatnio mam ciut mało czasu, aby wybrać się do Katowic, ale w przyszłości czemu nie. Trzymam kciuki, żeby spotkanie się udało i poproszę (pewnie w imieniu wszystkich) o chociaż małą fotorelację Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mateusz_ja Posted September 28, 2012 Author Report Share Posted September 28, 2012 Na razie coś nie wygląda by wizja spotkania nabierała konkretnych kształtów, ale jeśli się uda spotkać, z pewnością będzie i fotoleracja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vit Posted September 29, 2012 Report Share Posted September 29, 2012 ja sie nie wypowiadam, bo chwilowo nie mam czasu na wyjazd do katowic - choć bardzo by sie wyjazd przydał ostatnio nie mam czasu wejsc na forum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mateusz_ja Posted September 29, 2012 Author Report Share Posted September 29, 2012 Vit: póki co i tak jest nas niewielu więc myślę, że spokojnie się dostosujemy (ja przynjamniej mogę raczej bez większych problemów) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
inkyzen Posted October 1, 2012 Report Share Posted October 1, 2012 U mnie też ostatnio krucho z czasem. Swoją drogą ciekawe ilu nas lokalsów tu jest, mam na myśli tu na forum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vit Posted November 29, 2012 Report Share Posted November 29, 2012 Ma ktos ochote na kawe w BielskuB w sobote? Do Ledzin nie jedziemy chyba... Nie wiedzialem co i jak wiec nawet atramentu nie wzialem, tyle co w pelikanie ale spotkac sie na chwile i pogadac chetnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grossus Posted November 29, 2012 Report Share Posted November 29, 2012 Kurde, w Poznaniu przydałoby się jakieś spotkanie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
smok Posted November 29, 2012 Report Share Posted November 29, 2012 Poznań - jestem za! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mateusz_ja Posted November 29, 2012 Author Report Share Posted November 29, 2012 Ja niestety nie dam rady w Bielsku Z resztą nie wiem czy w tym i przyszłym tygodniu dam radę cokolwiek i gdziekolwiek... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts