Ade Posted August 20 Report Share Posted August 20 Cześć! Chciałem kupić dla siebie czrnego matowego Sheaffer Icona. Znalazłem go tylko w 2 sklepach: * sheaffpen.pl * piorowieczne.pl Te klepy wyglądają jednak podejrzanie. Przy piórach nie ma możliwości wybrania grubości stalówki. Żadnych opinii o tych sklepach nie ma stronie Opineo.pl. Do tego adresy tych sklepów wskazują na domek jednorodzinny / biurowiec w warszawie... Czy ktoś może robił tam zakupy i jest w stanie potwierdzić że to uczciwe sklepy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bosman Posted August 20 Report Share Posted August 20 Mam doświadczenia (bardzo pozytywne) z sheaffpen.pl. Przy zamówieniu wystarczy dopisać w szczegółach zamówienia. Tzn. wpisz grubość ziarna jakiej oczekujesz. Z tego co wiem Sheaffer ma dwa rozmiary. FiM. Ahoj, Darek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ade Posted August 20 Author Report Share Posted August 20 7 godzin temu, Bosman napisał: Mam doświadczenia (bardzo pozytywne) z sheaffpen.pl. Dzięki za info, Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klerk Posted August 20 Report Share Posted August 20 Obejrzałem, piękne pióro! Nic dziwnego, że wyprzedane z większości sklepów, z Allegro również, ale są i takie gdzie można dostać na zamówienie. Pióro nie tylko piękne ale i praktyczne, ma tak ceniony przeze mnie i moich protoplastów kształt "obłego patyka": https://www.piorawieczneforum.pl/topic/15389-pióra-które-cieszą-oko-i-łagodzą-ostre-stany-piórozy-😀/?do=findComment&comment=205573 Chyba ustawię się w kolejce po to pióro😉. Uważam, że każdy sklep mający kilka lat działalności daje gwarancję, a że magazyn w garażu, to co? To tylko tnie koszty, a w pudełkach pióra takie same🤭. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ade Posted August 24 Author Report Share Posted August 24 Nie kształt a bardziej połączenie kolorów podoba mi się w tym piórze. Wydaje mi się że połączenie czarnego z czerwonym wygląda na piórach bardzo dobrze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts