drake29a Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 Można gdzieś dostać? Chętnie bym się zdecydował, ale jak na razie nie miałem okazji znaleźć nigdzie na półce. Wolałbym wersje w malej butelce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cwiekoszczak Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 Pytałem w Bazarniku kilka dni temu mieli tylko Burgund w plastiku 50 ml za 30 zł (tym paskudnym) i kazali się podpytywać w przyszłym miesiącu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drake29a Posted August 20, 2012 Author Report Share Posted August 20, 2012 (edited) Pytałem w Bazarniku kilka dni temu mieli tylko Burgund w plastiku 50 ml za 30 zł (tym paskudnym) i kazali się podpytywać w przyszłym miesiącu. Ten paskudny plastik jest o połowę tańszy:P Edited August 20, 2012 by drake29a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cwiekoszczak Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 Butelka taka jak w recenzji Niebieskiego Viscontiego (paskudna). Trzeba tylko ją trafić co łatwe nie jest (sam wyczyściłem zapas jakiegoś sklepu internetowego kupując ostatnią sztukę niebieskiego). Jak gdzieś będzie jakiś większy zrzut proponuję od razu zakupy grupowe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts