Jump to content

Pelikan Hubs 2022

missieek

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
Dnia 9.11.2022 o 14:01, teodozjan napisał:

Co fajnego można robić na takiej imprezie?

Jeśli Gdańsk, to na pewno zabieram ze sobą segregator z przetestowanymi atramentami (330+), zabiorę też kilka piór. Oprócz tego będę miał do rozdania naboje i próbki atramentowe:
PXo0r0o.jpg

Będę miał też zestawy do pobierania atramentów, więc jeśli ktoś wybiera się do Gdańska i ma jakiś jeden atrament spoza tej listy, to byłbym bardzo wdzięczny za zabranie go ze sobą :D

1 godzinę temu, ddntp napisał:

Jeśli Gdańsk, to na pewno zabieram ze sobą segregator z przetestowanymi atramentami (330+), zabiorę też kilka piór. Oprócz tego będę miał do rozdania naboje i próbki atramentowe:
PXo0r0o.jpg

Będę miał też zestawy do pobierania atramentów, więc jeśli ktoś wybiera się do Gdańska i ma jakiś jeden atrament spoza tej listy, to byłbym bardzo wdzięczny za zabranie go ze sobą :D

To mówisz, że forumowo my się znamy kopę lat, a na żywo ja Ciebie totalnie nie kojarzę? Jak to możliwe:) widzimy się w piątek;)

Ps. Mam kilka atramentówlub naboi spoza listy 😎

Edited by Ann_gd

Ja zabieram głównie zatankowane pióra, taki misz-masz, który miałam na fpday. Kupiłam też wtedy ten notes z kamiennymi kartkami Karst do pokazania, wezmę notes Xiaomi, którego zdjęcia wrzucałam i jakiś blok w kratkę do pisania. Lupkę na telefon także 😆

Mam nieprawdopodobnego pecha. Na wtorek (ten, w TYM tygodniu) mialam termin szczepienia. Powiedzieli, ze jakies 4 osoby sie wycofaly i szukaja, bo inaczej fiolka czesciowo do wywalenia. W kilku innych miejscach zapisy. Na przyszly tydzien mam 2 mozliwosci, na ten 0. Czyli nie ide na hub. Wyjasnilam Moderatorce, przemila osoba, ale to nie zmienia sytuacji.

A ja tylko chcialam dorwac pioro ze zlota stalowka i wyprobowac! 1 malutka stalowke, to wcale nie tak duzo! Od razu by sie wyjasnilo, czy mam po co zbierac na pilota 742. Chocby na uszach stawac, sa osoby, dla ktorych stalowki zlote nie sa wlasciwym wyborem. Gdybym akurat byla taka osoba, nie mam po co zbierac na to pioro.

Kurcze, z moim szczesciem pewnie za rok hubow w Krakowie i okolicy nie bedzie. :wallbash: