missieek Napisano 2 Sierpień Zgłoś Share Napisano 2 Sierpień W końcu, po dwóch latach, Pelikan ogłosił hubsy na ten rok. Można się już rejestrować Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ann_gd Napisano 3 Sierpień Zgłoś Share Napisano 3 Sierpień Wbiłam na Gdańsk, zobaczymy, czy się uda Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ink diver Napisano 4 Sierpień Zgłoś Share Napisano 4 Sierpień Zapisałem się na spotkanie w Łodzi, trzeba nas więcej... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
missieek Napisano Autor Zgłoś Share Napisano Liczę na Toruń 😍, jak w 2018 i 2019, jeżeli nie, pewnie wybiorę się do Gdańska lub Łodzi. Czy wtedy trzeba się przerejestrować? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
teodozjan Napisano Zgłoś Share Napisano Przyznam, że wolałbym Gdynię ale zapisałem się na Gdańsk bo już widninał na mapie Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ddntp Napisano Zgłoś Share Napisano Podobno pozostało jeszcze tylko 6 dni na rejestrację na HUBę, niezdecydowani decydować się Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ann_gd Napisano Zgłoś Share Napisano 11 godzin temu, teodozjan napisał: Przyznam, że wolałbym Gdynię ale zapisałem się na Gdańsk bo już widninał na mapie Oj bo ja podstępem zwabiłam i Gdynię i Rumię i Redę do Gdańska będzie trójmiejska wraz z okolicami. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty