stork Posted July 3, 2022 Report Share Posted July 3, 2022 Witajcie Do rejestracji zmusił mnie... Prezes Glapa. Tfu. Jaszczomp. No, ten od drukowania pieniądza :) Od 20 lat zbieram pióra ale sytuacja, w której się wszyscy znaleźliśmy spowodowała, że szukam metod optymalizacji pętli na szyi (vide kredyt hipoteczny) i może znajdę tu kogoś, kto by się zaopiekował fajnymi egzemplarzami. Zanim będę mógł jednak je wystawić to minie sporo czasu, może będę miał okazję pokazać kolekcję w międzyczasie :) Sprzedałem już zegarki, pod młotek poszły monety, idą też inne bardziej egzotyczne kolekcje. A teraz pora na ulubione pióra... lepiej to niż mieszkanie, choć klimat robi się coraz bardziej przyjazny dla namiotów :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moogoom Posted July 4, 2022 Report Share Posted July 4, 2022 gruby temat.... współczuję i życzę, abyś znalazł lepszy sposób finansowania swoich wydatków. może się jeszcze jakoś z tego wykaraskasz? A Twoją kolekcję piór chętnie zobaczymy. 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maaariussszzz Posted July 4, 2022 Report Share Posted July 4, 2022 Dnia 3.07.2022 o 10:01, stork napisał: Witajcie Do rejestracji zmusił mnie... Prezes Glapa. Tfu. Jaszczomp. No, ten od drukowania pieniądza Od 20 lat zbieram pióra ale sytuacja, w której się wszyscy znaleźliśmy spowodowała, że szukam metod optymalizacji pętli na szyi (vide kredyt hipoteczny) i może znajdę tu kogoś, kto by się zaopiekował fajnymi egzemplarzami. Zanim będę mógł jednak je wystawić to minie sporo czasu, może będę miał okazję pokazać kolekcję w międzyczasie Sprzedałem już zegarki, pod młotek poszły monety, idą też inne bardziej egzotyczne kolekcje. A teraz pora na ulubione pióra... lepiej to niż mieszkanie, choć klimat robi się coraz bardziej przyjazny dla namiotów Też chętnie oko nacieszę cudzesami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts