maaariussszzz Posted June 23, 2022 Report Share Posted June 23, 2022 Cześć, forum obserwuje już od dłuższego czasu... ale to właśnie dziś jest ten moment, że dokonałem rejestracji. No to zacznę tak: Cześć, jestem Mariusz i mam kilka piór, nie wolno mnie zostawiać samego w sklepie z piórami czy w domu z dostępem do stron sklepów z piórami 🙃 A to moja skromna gromadka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moogoom Posted June 23, 2022 Report Share Posted June 23, 2022 Cześć Mariusz, 🙂 Fajnie, że z nami jesteś. Kolekcja fajna... Pytanie: czy piszesz nimi wszystkimi czy tylko je kolekcjonujesz? A zakupami się bardzo nie przejmuj. Są gorsze nałogi... Takie zakupy, co by nie było, to jakaś lokata biletów NBP jest... 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maaariussszzz Posted June 23, 2022 Author Report Share Posted June 23, 2022 @moogoomstaram się pisać wszystkimi, na co dzień piszę czterema plus dwa w pracy (atramenty czerwony i zielony). Przy okazji dziś przyjechało kolejne DUKE amber Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moogoom Posted June 23, 2022 Report Share Posted June 23, 2022 Faktycznie... .... że, trzeba Cię odciąć od stron www sklepów z piórami... 🙂 A tak poważnie - dobrej zabawy na forum. 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stork Posted July 3, 2022 Report Share Posted July 3, 2022 Spora kolekcja Ja zabroniłem sobie zakupów już dawno temu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maaariussszzz Posted July 3, 2022 Author Report Share Posted July 3, 2022 4 godziny temu, stork napisał: Spora kolekcja Ja zabroniłem sobie zakupów już dawno temu... Dziękuję Ja też, ale np ostatnio kupując atramenty była promocja na pióro - więc grzechem było nie wziąć, zwłaszcza, że ładne z wyglądu (duke amber) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stork Posted July 4, 2022 Report Share Posted July 4, 2022 18 godzin temu, maaariussszzz napisał: Dziękuję Ja też, ale np ostatnio kupując atramenty była promocja na pióro - więc grzechem było nie wziąć, zwłaszcza, że ładne z wyglądu (duke amber) Ach te promocje... potem bierze sie chwilowki, pozycza po rodzinie... dziecku zabiera ze skarbonki... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maaariussszzz Posted July 4, 2022 Author Report Share Posted July 4, 2022 7 godzin temu, stork napisał: Ach te promocje... potem bierze sie chwilowki, pozycza po rodzinie... dziecku zabiera ze skarbonki... @storkto dopiero na emeryturze, gdy będzie dylemat, czy kupić leki na starość, czy nowe pióro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stork Posted July 4, 2022 Report Share Posted July 4, 2022 Piórem przynajmniej można sobie będzie krew upuścić jak zabraknie na leki na nadciśnienie ;))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maaariussszzz Posted July 4, 2022 Author Report Share Posted July 4, 2022 6 godzin temu, stork napisał: Piórem przynajmniej można sobie będzie krew upuścić jak zabraknie na leki na nadciśnienie ;))) szkoda piora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts