Ann_gd Posted May 29, 2022 Report Share Posted May 29, 2022 Niby człowiek swoje pióra zna, a jednak można dać się zaskoczyć. Napis "USA" widziałam, napis "SHEAFFER" - no oczywiście!!! ale to "METAL" wewnątrz klipsa... dzisiaj po raz pierwszy, a pióro w domu 8 lat jest... Moja pierwsza i jedyna stalówka inlaid. A piórko to Sheaffer Triumph Imperial model 2444 z roku 1996. Kupione jako NOS dzięki uprzejmości K... Kogoś ważnego Lubię je. Tak po prostu. I te kwadratowe dupki po obu końcach, przez to chyba tak Taranisy mi podeszły ostatnio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rittel Posted May 29, 2022 Report Share Posted May 29, 2022 Aż wyciągnąłem swojego żeby sprawdzić i oczywiście też ma, i też dowiedziałem się o tym po ośmiu latach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIecznik Posted May 30, 2022 Report Share Posted May 30, 2022 (edited) A jak wsadzisz do skuwki laparoskop to zobaczysz malutkie literki tuż przy mocowaniu klipsa: "made in China" Ale to za następne 8 lat. 😂 Edited May 30, 2022 by Miecznik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ann_gd Posted May 30, 2022 Author Report Share Posted May 30, 2022 Tamten chyba jeszcze był legitny. @Rittel źródło to samo, prawda? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rittel Posted May 30, 2022 Report Share Posted May 30, 2022 @Ann_gd, nie znam innego dystrybutora Sheaffera w Polsce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts