Ann_gd Posted May 10, 2022 Report Share Posted May 10, 2022 Po skompletowaniu czarnych Faberków i Parkerków, nadszedł ten dzień, w którym mam wszystkie czarne Kaweco. Bez klipsów, bo tak lubię, różne grubości/szerokości stalówek - bo też takie lubię. Różne wykończenia stalówek - a czemu by nie? I na koniec różne cap topy, Liliputek-bidulek ma cap top malowany, Perkeo ma czarny. Nie mam pełnej rozmiarówki stalówek, eFki mi pasują, EF jakoś nie miałam odwagi próbować, a B przeskoczyłam do BB od razu, eMki lubię, fajnie prezentują kolory atramentów. Jedna łopatka 1.5 odkupiona używana, też jest fajna. Uprzedzając komentarze - tak, wiem, podkładka fajna i tak, są na niej pióra trzeba się jedynie mocno przyjrzeć. od lewej: Special, AC Sport Carbon, Sport Chess, Classic Sport black (plastikowy ze złotym wykończeniem), Liliput, Skyline Sport black (plastikowy ze 'srebrnym" wykończeniem), Classic Sport Guilloche, AL Sport black, Perkeo black ufff... chyba nie pomyliłam nazw... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysztofffer Posted May 10, 2022 Report Share Posted May 10, 2022 Gratulacje! Rozumiem zamiłowanie do koloru, mnie ostatnio dręczą białe i transparentne pióra z czarnymi zdobieniami 🤤jak pelikan M100 Stormtrooper. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ann_gd Posted May 10, 2022 Author Report Share Posted May 10, 2022 1 godzinę temu, krzysztofffer napisał: Gratulacje! Rozumiem zamiłowanie do koloru, mnie ostatnio dręczą białe i transparentne pióra z czarnymi zdobieniami 🤤jak pelikan M100 Stormtrooper. Tańszy będzie sheaffer vfm, jestem niemal na 100% pewna, że jest biały z czarnym klipsem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysztofffer Posted May 10, 2022 Report Share Posted May 10, 2022 Właśnie go znalazłem! Na zdjęciu wygląda dobrze, aktualnie walczy z Lamy Studio i TWSBI 580 o pierwszeństwo na liście zakupów... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ann_gd Posted May 10, 2022 Author Report Share Posted May 10, 2022 Szary z czarnym klipsem i ringiem wygląda na żywo całkiem dobrze tak tylko mówię.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rittel Posted May 31, 2022 Report Share Posted May 31, 2022 Wszystkie czarne Kaweco? A takiego nie widzę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ann_gd Posted June 1, 2022 Author Report Share Posted June 1, 2022 A od kiedy ja niby w vintage robię? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rittel Posted June 2, 2022 Report Share Posted June 2, 2022 Jaki vintage, lata 60 to całkiem współczesne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ann_gd Posted June 2, 2022 Author Report Share Posted June 2, 2022 A to w takich kryteriach to ja też nówka sztuka jestem, a nie trzeci level 😁 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts