PaJaC Posted April 28, 2022 Report Share Posted April 28, 2022 No właśnie, co o tym myślicie? Czy wypracowania i zadania zamknięte wypełnione niebieskoczarnym IG firmy KWZ powinny przejść czy może być ciężko? 😃 Oczywiście odpowiedzi które będzie sprawdzała maszyna będą zamalowane tuszem z drukarki z mojego wyboru, lecz w końcu zadania zamknięte sprawdzają egzaminatorzy. Niebieskoczarny po wyschnięciu jest naprawdę blisko czarnemu. 🖋️ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
firewall Posted April 28, 2022 Report Share Posted April 28, 2022 Myśleć możesz długo i namiętnie, a prawo mówi, ze masz pisać czarnym długopisem. Dyskutować możesz jeżeli jesteś od poziomu dyrektora departamentu w górę, powołanym przez Partię lub przez przystawkę pana Zbyszka. Pozostałe dywagacje nie mają bez sensu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaJaC Posted September 6, 2022 Author Report Share Posted September 6, 2022 dla wszystkich ciekawskich maturka przeszła bez żadnego problemu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysztofffer Posted September 7, 2022 Report Share Posted September 7, 2022 W takim razie: gratulacje! A czy ktokolwiek miał problemy z powodu długopisów lub piór? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaJaC Posted September 7, 2022 Author Report Share Posted September 7, 2022 (edited) 7 minut temu, krzysztofffer napisał: W takim razie: gratulacje! A czy ktokolwiek miał problemy z powodu długopisów lub piór? Instrumentu nie, koloru tak. 🙂 Edit: Całą maturę napisałem KWZ, mam tutaj na myśli to, że zadania A B C D przeszły przez maszynę bez problemów jak i otwarte przez egzaminatorów.😁 Edited September 7, 2022 by PaJaC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
teodozjan Posted September 7, 2022 Report Share Posted September 7, 2022 A to nie jest tak, że niebiesko-czarny jest niebieski i jest czarny? Np. w grze Magic The Gathering jeśli coś jest niebiesko-czarne to dotyczą go efekty traktujące o którymkolwiek z tych kolorów. Rozumiem, że regulamin jest po to aby ludzie nie pisali żółtym ale nie wiem właściwie czemu nie może być niebieski skoro w wielu sytuacjach niebieski lub czarny jest obowiązującym standardem. Czy jest na sali nauczyciel? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaJaC Posted September 7, 2022 Author Report Share Posted September 7, 2022 Nie nie nie. On sie nie mieni. To IG wiec ciemnieje z czasem i bardzo mocny granat robi sie prawie czarny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts