pism Posted March 24, 2022 Report Share Posted March 24, 2022 z czystej ciekawości postanowiłem dołączyć, piórem pisałem kiedyś, w czasie lockdown'u wróciłem do pisania. Nie mam pióra ulubionego, za to wiele takich, których szczerze nie lubię 😁 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom_ek Posted March 24, 2022 Report Share Posted March 24, 2022 Hmm... Współczesne Parkery ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pism Posted March 24, 2022 Author Report Share Posted March 24, 2022 2 godziny temu, tom_ek napisał: Hmm... Współczesne Parkery ? najbardziej współczesny z moich jest "45" z 1989 roku, dałem za niego całe £15 w whsmith, co na moją ówczesną kieszeń nie było małym wydatkiem. Współczesnego nie miałem chyba nawet w ręku, opinie słyszałem, ich sklep online sam z siebie odstrasza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom_ek Posted March 24, 2022 Report Share Posted March 24, 2022 45 to akurat całkiem przyzwoity Parker. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pism Posted March 24, 2022 Author Report Share Posted March 24, 2022 tak, dość przyjemny, zgodnie z ówczesnym stylem stal+czarny plastik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts