Krzysiek_W Posted March 14, 2022 Report Share Posted March 14, 2022 Od dawna "chodziła" za mną jakaś ciekawa szafka na atramenty, więc w końcu jest. trochę szkła i metalu, oraz część atramentów z szuflad dla wątpiących, szafka wisi w pomieszczeniu bez okien (czyli nie są narażone na mocne światło słoneczne) i przechodnim, ale nie w przedpokoju gdzie przewijają się ludzie, tylko w korytarzyku obok sypialni. na dzisiaj jest wciśnięte trochę więcej atramentów na półki, ale wygląda to bardzo fajnie - wg mnie oczywiście A Wy jak je przechowujecie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
firewall Posted March 14, 2022 Report Share Posted March 14, 2022 w drewnianych skrzynkach z deklem✌️ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom_ek Posted March 14, 2022 Report Share Posted March 14, 2022 (edited) Podobnie, tyle że w przedpokoju (ciemnym). Edited March 14, 2022 by tom_ek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzysiek_W Posted March 14, 2022 Author Report Share Posted March 14, 2022 @tom_ekkonkretna ilość. żeby to wypisać to chyba każde słowo które chcesz powiedzieć najpierw piszesz co? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopikSH Posted March 14, 2022 Report Share Posted March 14, 2022 Podobają mi się bardzo oba ołtarzyki. Brawo panowie! Ja mam poupychanie gdzie się da Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aventador13 Posted March 14, 2022 Report Share Posted March 14, 2022 32 minuty temu, TopikSH napisał: Ja mam poupychanie gdzie się da Tak samo jak u mnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agnieszka Posted March 14, 2022 Report Share Posted March 14, 2022 Trzymam w kuferku takim o po płytach: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nilfein Posted March 14, 2022 Report Share Posted March 14, 2022 Ołtarzyki - petarda 😍 U mnie, po ostrych cięciach i przy ciągotach do minimalizmu, swoje cztery kałamarze na krzyż trzymam w szufladzie biurka. Piąty w pracy na biurku. Tak, że chwalić się nie mam czym Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radioactive Posted March 14, 2022 Report Share Posted March 14, 2022 No i wiadomo kto Fireopal ze sklepów wykupuje 😸 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolektor Posted March 14, 2022 Report Share Posted March 14, 2022 Ale super ołtarzyki macie 😃 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom_ek Posted March 15, 2022 Report Share Posted March 15, 2022 21 godzin temu, Radioactive napisał: No i wiadomo kto Fireopal ze sklepów wykupuje Nie tylko Fireopal , kilka innych też się powtarza. To, co na półkach, to jakaś trzecia, może nawet czwarta część atramentów, które miałem. Co za dużo, to jednak niezdrowo, ograniczyłem się do tych, które najbardziej lubię i których najczęściej używam. Ale są tu na forum wariaty, co mają po trzysta i więcej atramentów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paracelsus444 Posted March 17, 2022 Report Share Posted March 17, 2022 Czy takie trzymanie atramentów na wierzchu - dostęp do światła - nie ma wpływu na właściwości atramentów? Nie zmienia się kolor itp? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzysiek_W Posted March 18, 2022 Author Report Share Posted March 18, 2022 Musa być chronione przed wyższą temperaturą, oraz przed mocnym światłem. Ja trzymam je w przechodnim, chłodnym pomieszczeniu bez światła dziennego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts