ArielN Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 Regulamin konkursu 1. W konkursie może wziąć udział każdy Użytkownik PWF z wyłączeniem administratorów. 2. W ramach konkursu użytkownicy przygotowują recenzje piór wiecznych. 3. Recenzje publikowane przez użytkowników muszą spełniać następujące warunki: - treść recenzji musi liczyć co najmniej 1500 znaków ze spacjami (w przypadku recenzji pisanych odręcznie na papierze odpowiednikiem jest zapełniona 1 strona objętości strona w formacie A4), - treść recenzji musi mieć charakter unikalny (niepublikowana na innych portalach ani przed, ani w trakcie, ani po konkursie), - zdjęcia dołączane w ramach recenzji mogą być zdjęciami już publikowanymi, - recenzje nie mogą zawierać treści reklamowych, zaproszeń na zewnętrzne serwisy/portale/wortale/fora (dotyczy to zarówno treści jak i zdjęć). 4. Uczestnicy konkursu decydując się na zamieszczenie prac wyrażają zgodę na ich wykorzystanie zgodnie z regulaminem PWF. 5. Administracja ma prawo przyznać wyróżnienie recenzjom, które wyróżniają się wysokim poziomem merytorycznym oraz organizacyjnym. 6. Po zakończeniu okresu zgłaszania recenzji do konkursu, użytkownicy w drodze jawnego głosowania zorganizowanego przez administrację, dokonają wyboru najlepszej recenzji. Lista recenzji biorących udział w konkursie (dzienna aktualizacja). Nagrody? Oczywiście pióra wieczne. Nagrody ufundowała administracja oraz producent piór wiecznych Renoird (www.renoird.pl). Konkurs rozpoczyna się od 25.07.2012 r. i potrwa 6 tygodni. Ostatni dzień publikacji recenzji to 02.09.2012 r. Zamknięcie listy nastąpi w nocy z 02.09 na 03.09 o godz. 00:00. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mateusz_ja Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 (edited) [Podnosi nieśmiało paluszek celem zakomunikowania chęci zabrania głosu, jednocześnie powtarzając w myślach "nie wstawiaj królika, nie wstawiaj królikaaaa..."] Tak na mój gust, to brakuje ważnego punktu regulaminu: informacji o dopuszczalnej liczbie recenzji nadesłanych przez jednego użytkownika, lub o braku takowych ograniczeń Edited July 24, 2012 by Mateusz Link to comment Share on other sites More sharing options...
musicman Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 Super, nie ilość ale jakość Szkoda, że mam tylko 2 piora ktore juz recenzowałem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thay Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 Nie ma dopuszczalnej liczby recenzj! Co nie znaczy, że recenzje mogą być marnej jakości. Wręcz przeciwnie - mamy przecież wybrać najlepszą. Gratulacje za niewstawienie królika, Mateuszu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pingwin Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 To ja wstawię za Mateusza (i za siebie, przy okazji): :bunny01: Jutro wezmę sie za pisanie recek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thay Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 Świetnie, ale bez królików, proszę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pingwin Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 BEZ KRÓLIKÓW?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandra Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 (edited) Thay piora mi sie pokonczyly!!! atramenty tez... Edited July 24, 2012 by Aleksandra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thay Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 BEZ KRÓLIKÓW?! Bez królików. Wierzę, że dasz radę! Thay piora mi sie pokonczyly!!! To długi konkurs jest. Wszystko przed Tobą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skwercio Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 (edited) Aleksandra, zawsze są jeszcze króliki Thay, ale co, za króliki w recenzji są punkty karne? Edited July 24, 2012 by skwercio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pingwin Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 (edited) Bez królików. Wierzę, że dasz radę! Adminie kochany, specjalnie dla ciebie zrobię jedną recenzję BEZ ŻADNEGO KRÓLIKA! Ale będzie tam inne zwierzątko. Edited July 24, 2012 by Pingwin Link to comment Share on other sites More sharing options...
vit Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 Thay piora mi sie pokonczyly!!! atramenty tez... Super, nie ilość ale jakość Szkoda, że mam tylko 2 piora ktore juz recenzowałem... ludzie!!!!! czytajcie ze zrozumieniem!!!!!!!!!! Regulamin konkursu - treść recenzji musi mieć charakter unikalny (niepublikowana na innych portalach ani przed, ani w trakcie, ani po konkursie), nie możecie napisać jeszcze jednej recenzji tego samego pióra?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArielN Posted July 24, 2012 Author Report Share Posted July 24, 2012 Osobiście zachęcam do pisania nawet kilku (o ile ktoś ma natchnienie) recenzji jednego pióra. Wygrają tylko najlepsze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pingwin Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 A kilka recenzji różnych piór? Dwie już mam w zapasie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thay Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 Jaaasne! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pingwin Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 (edited) Będą. Edited July 25, 2012 by Pingwin Link to comment Share on other sites More sharing options...
D@dik Posted July 29, 2012 Report Share Posted July 29, 2012 (edited) IMHO bardzo dobre recenzje piór były już w poprzednim konkursie, a ich ilość i zaangażowanie twórców (szczególnie chylę czoła przed Konisem, Alverynem i Aleksandrą) warte było docenienia. Stąd też kolejny konkurs na recenzje piór w tak małym okresie czasu będzie dla forumowiczów nie lada wyzwaniem, bo myślę, że temat już został solidnie zrealizowany i na edytowanie swoich recenzji, by znowu stały się unikalne nie każdy znajdzie siły ;-) Edited July 29, 2012 by D@dik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pingwin Posted July 29, 2012 Report Share Posted July 29, 2012 Tamten konkurs był bardziej nastawiony na ilość. Ten - na jakość. Co nie zmienia faktu, że wspomniani przez D@dika autorzy piszą bardzo dobrze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts