zami Posted February 9, 2022 Report Share Posted February 9, 2022 Mam na imię Mirek. Piórami piszę od bardzo dawna tzn od końca lat sześćdziesiątych. W mojej szkole podstawowej, za pisanie długopisem dostawało się liniją po łapach. Zawsze pióra lubiłem i lubię do dziś. Pióro towarzyszyło mi przez 17 lat edukacji i później kilka lat w pracy administracyjnej. Większość kariery zawodowej była to praca fizyczna, gdzie na pisanie nie było miejsca. Obecnie piszę dla własnej przyjemności i treningu, bo po latach ciężkiej pracy fizycznej sprawność i precyzja znacznie spadły, co wychodziło szczególnie przy np konieczności napisania na szybko pisma w urzędzie. Przeglądam to forum od jakiegoś czasu, ale postanowiłem do Was dołączyć. Raczej należę do użytkownikow tych bardziej czytających, niż piszących, więc pewnie Wam się w oczy za bardzo rzucać nie będę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klerk Posted February 9, 2022 Report Share Posted February 9, 2022 Witam serdecznie ❤️😃 5 godzin temu, zami napisał: Piórami piszę od bardzo dawna tzn od końca lat sześćdziesiątych. W mojej szkole podstawowej, za pisanie długopisem dostawało się liniją po łapach.... Ah! Co to były za czasy😉, ja je pamiętam 😎 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel84 Posted February 9, 2022 Report Share Posted February 9, 2022 Dzień dobry i wszystkiego dobrego oraz miłego czytania forum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markol Posted February 9, 2022 Report Share Posted February 9, 2022 Witaj Mirku Rozgość się, czytaj i pisz. Uchyl też rąbka tajemnicy czym piszesz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts