Ann_gd Posted February 7, 2022 Report Share Posted February 7, 2022 ... i zabrane na weekend, tak do plecaka. Na szybko. Czas ograniczyć ilość, bo potem niektóre ciężko domyć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArielN Posted February 8, 2022 Report Share Posted February 8, 2022 Ania! Ile szejferów! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radioactive Posted February 8, 2022 Report Share Posted February 8, 2022 FC Grip ewidentnie na diecie 😁 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markol Posted February 8, 2022 Report Share Posted February 8, 2022 Jak na "podręczny" zestaw do pracy to całkiem sporo . Ja staram się ograniczać do 5-6 piór zatankowanych jednocześnie a i tak od dłuższego czasu nie udało mi się wypisać całego naboju ani konwerterka. Ten zielony CdA w Prelude to Vibrant Green czy jakaś starsza edycja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ann_gd Posted February 8, 2022 Author Report Share Posted February 8, 2022 1 godzinę temu, ArielN napisał: Ania! Ile szejferów! Marcin, gdyż kocham je bardzo! a i tak jeszcze kilka leży w etui a te są super! 6 minut temu, Markol napisał: Jak na "podręczny" zestaw do pracy to całkiem sporo . Ja staram się ograniczać do 5-6 piór zatankowanych jednocześnie a i tak od dłuższego czasu nie udało mi się wypisać całego naboju ani konwerterka. Ten zielony CdA w Prelude to Vibrant Green czy jakaś starsza edycja? CdA ten nowy, chyba Vibrant Green właśnie, mam tylko próbkę. Jest świetny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markol Posted February 8, 2022 Report Share Posted February 8, 2022 (edited) 4 minuty temu, Ann_gd napisał: CdA ten nowy, chyba Vibrant Green właśnie, mam tylko próbkę. Jest świetny. Interesujący kolor, muszę się nim bliżej zainteresować bo dotychczas jakoś mi umknął. A miałem nie kupować nowych atramentów Ale o nowych nabojach w moich postanowieniach niczego nie było... Edited February 8, 2022 by Markol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArielN Posted February 8, 2022 Report Share Posted February 8, 2022 1 godzinę temu, Ann_gd napisał: Marcin, gdyż kocham je bardzo! a i tak jeszcze kilka leży w etui a te są super! Fajnie . Jak pisze Ci się modelem Icon? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ann_gd Posted February 8, 2022 Author Report Share Posted February 8, 2022 @Markol - i takie założenia to ja rozumiem! podążaj tą drogą @ArielNwszystko mi w nim pasuje, ciężar, gabaryt, chwyt, no wszystko. A stalówka broni się wyłącznie na dobrym papierze - moja poszła pod szlif... Taranis niby identyko, ale niebo a ziemia... Nie wiem, skąd ta różnica, bo Icon z boską stalówką mógłby być naprawdę doskonałą propozycją od Sh. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markol Posted February 8, 2022 Report Share Posted February 8, 2022 8 minut temu, Ann_gd napisał: Taranis niby identyko, ale niebo a ziemia... Mam wrażenie, że jest to efekt myślenia "zróbmy taniej, sprzedajmy drożej", co niestety dotyczy nie tylko Sheaffera. Cały czas się zastanawiam nad tym Iconem, ale na razie jestem na "raczej nie", no chyba że jakaś superprzecena będzie. Poza tym w ofercie dominują F-ki, a ja z tych igiełek trochę wyrosłem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ann_gd Posted February 8, 2022 Author Report Share Posted February 8, 2022 Markol - wymacaj go sobie na jakimś spotkaniu, PenShow czy co. Ja będę mieć w Katowicach dwa - szlifowany i dziewiczy. Niestety - nawet ta stalowa Taranisa, świeżo kupionego - jest przyjemniejsza. Podzielam opinię leworęcznego, który swojego Icona sprzedał, a Taranisem jest zachwycony, ja też tak to odbieram. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArielN Posted February 9, 2022 Report Share Posted February 9, 2022 12 godzin temu, Ann_gd napisał: @ArielNwszystko mi w nim pasuje, ciężar, gabaryt, chwyt, no wszystko. A stalówka broni się wyłącznie na dobrym papierze - moja poszła pod szlif... Taranis niby identyko, ale niebo a ziemia... Nie wiem, skąd ta różnica, bo Icon z boską stalówką mógłby być naprawdę doskonałą propozycją od Sh. Może kwestia egzemplarza. Dzięki Ania . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts