Radioactive Posted January 1, 2022 Report Share Posted January 1, 2022 Witajcie聽 Czy tylko ja mam takiego "pecha" czy wszystkie butelki KWZ tak maj膮? Siedz臋...drugi dzie艅 nad otworzeniem 3 butelek atramentu KWZ. Czy mo偶e mi kto艣 powiedzie膰 o co kaman? Pr贸bowa艂em du偶ym kluczem do otwierania pot臋偶nych 艣rub ale si臋 ze艣lizguje. 呕adna si艂a nie jest w stanie otworzy膰 3 butelek KWZ z 4 zakupionych, moja frustracja ro艣nie gdy偶 chcia艂em zatankowa膰 pi贸ro i pr臋dzej zniszcz臋 szklan膮 butelk臋 ni偶 to otworz臋. Czym oni to zamykaj膮? Mam mocne d艂onie ale nie wyobra偶am sobie 偶e np kupuje KWZa kobieta skoro ja facet nie mog臋 tego otworzy膰. Macie jakie艣 sposoby bez wylania 60ml na dywan? Mo偶e moczenie w wodzie...sam nie wiem ju偶...podwa偶anie nie da艂o rady. Rozwali艂o mnie to zupe艂nie... 聽 聽 聽 聽 聽 聽 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klerk Posted January 1, 2022 Report Share Posted January 1, 2022 Wprawdzie to mnie nie spotka艂o, ale warto spr贸bowa膰 d艂uuuugie zanurzenie w wodzie +kropelka detergentu, a偶 pod gwintem rozmi臋knie.聽 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radioactive Posted January 1, 2022 Author Report Share Posted January 1, 2022 No temat wstyd..wiem. Ch艂op nie mo偶e nakr臋tki odkr臋ci膰 no ale jednak...posz艂o...a scenariusz by艂 jak nast臋puje:聽wczoraj sylwester z jedynk膮 a dzi艣 First Blood, na szcz臋艣cie to nie by艂 OxBlood. Szk艂o i metal to kiepskie po艂膮czenie do odkr臋cania. 聽 聽 聽 聽 聽 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ann_gd Posted January 2, 2022 Report Share Posted January 2, 2022 a foli臋 zdj膮艂e艣...? a serio to gumowe r臋kawiczki te偶 daj膮 rad臋. i koniecznie gwint wytrze膰 przed zakr臋ceniem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klerk Posted January 2, 2022 Report Share Posted January 2, 2022 16 godzin temu, Radioactive napisa艂: .....a dzi艣 First Blood,聽 聽 聽na szcz臋艣cie to nie by艂 OxBlood..(??) Naprawd臋 dosz艂o do rozlania krwii? Jakie艣 spostrze偶enia, rady, dla Nas? (??)聽 oxblood, to m贸j ulubiony kolor inkaustu, przez wielu z Nas bardzo po偶膮dany馃構聽 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
firewall Posted January 2, 2022 Report Share Posted January 2, 2022 21 godzin temu, Radioactive napisa艂: .a scenariusz by艂 jak nast臋puje:聽wczoraj sylwester z jedynk膮 a dzi艣 First Blood 聽 聽 聽 聽 聽 kara boska?馃槑 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
martamarta Posted January 7, 2022 Report Share Posted January 7, 2022 wszystkie butelki KWZ jakie mam nie odkr臋caj膮 si臋. Temat do poprawy przez KWZ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan_Q Posted January 8, 2022 Report Share Posted January 8, 2022 Dnia 2.01.2022 o 16:06, firewall napisa艂: kara boska?馃槑 馃ぃ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Posted January 8, 2022 Report Share Posted January 8, 2022 Spr贸buj w艂o偶y膰 na chwil臋 pod strumie艅 gor膮cej wody - woda musi la膰 si臋 na miejsce styku butelki z nakr臋tk膮 - u mnie zawsze pomaga i mo偶na odkr臋ci膰 bez wi臋kszego wysi艂ku.聽 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radioactive Posted January 8, 2022 Author Report Share Posted January 8, 2022 Tjaaa....u mnie 偶aden spos贸b nie pom贸g艂. Dopiero wyci膮gni臋cie obu r膮k na ca艂膮 d艂ugo艣膰 przed siebie i pomy艣la艂em sobie 偶e wszystkie moje pi贸ra spad艂y stal贸wkami w d贸艂 na ziemi臋 馃槵馃槂 dos艂ownie...ruch otwieraj膮cy (obrotowy) ma by膰 ko艅cowym ruchem wyprostowania ca艂ego ramienia...normalnie joga...ale posz艂o...masakrycznie zassane butelki. Gdyby tylko KWZ robi艂o tak jak Monteverde lub R&Klinger... Jednak nie mog臋 powiedzie膰 s艂owa z艂ego co do atramentu, jak ju偶 otworzysz 馃槀 atrament boski (!) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts