Złociutki Posted December 29, 2021 Report Share Posted December 29, 2021 Witajcie, Postanowiłem się zarejestrować, choć forum czytam od dłuższego czasu, pióroza mnie zaatakowała już parę lat temu Moje stadko? Shaeffer Sagaris - czarna laka ze złocieniami Parker Sonnet - srebrny ze złocieniami Parker Sonnet roller - czarny mat Lamy Al Star - czarny mat Stadko się powiększa, a jak sami widzicie popadłem w kolorystyczną nudę. Mam nadzieję, że będę mógł korzystać z wiedzy doświadczonych użytkowników w przyszłości, a kto wie, może i mi komuś uda się pomóc Pozdrawiam Was serdecznie ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markol Posted December 29, 2021 Report Share Posted December 29, 2021 Cześć 👋 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ann_gd Posted December 30, 2021 Report Share Posted December 30, 2021 I to jest niby jednokolorowa kolekcja...? Czekaj, czekaj, wrzucę jutro zdjęcie całej swojej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts