Sergiusz Posted December 24, 2021 Report Share Posted December 24, 2021 Witam wszystkich, Około miesiąc temu kupiłem moje pierwsze drogie pióro - montblanc 146 (fabrycznie nowy) ze stalówką m. Pisze bardzo cienko i sucho. Zastanawiam się jak temu zaradzić. Dodam, że używam oryginalnego atramenty montblanc mystery black. Kilka razy je płukałem, co nie przyniosło żadnych rezultatów. Słyszałem, że to mokre pióro, więc chyba coś jest nie tak... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markol Posted December 24, 2021 Report Share Posted December 24, 2021 Jak pióro jest fabrycznie nowe i kupione u legalnego dystrybutora, to reklamuj. W końcu po to jest gwarancja. Jakiekolwiek przeróbki dokonane własnoręcznie czy też przez nieautoryzowanych serwisantów (choć ci nierzadko mają o niebo większą wiedzę niż autoryzowani) pozbawią Cię gwarancji i klops. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts