Basia1234 Posted December 21, 2021 Report Share Posted December 21, 2021 Czy ktoś z Państwa jest w stanie napisać cokolwiek na temat pióra ze zdjęcia? Z góry dziękuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markol Posted December 22, 2021 Report Share Posted December 22, 2021 Mnie to najbardziej przypomina model CF, aczkolwiek bez zdjęcia sekcji/stalówki dokładniejsza identyfikacja jest niemożliwa. Trochę nie zgadza się opakowanie, bo oryginalnie CF występowały w większych i nieco porządniejszych pudełkach, zawierających też naboje (szklane, dedykowane do tego modelu). Czy jest szansa na jakieś dodatkowe zdjęcia tego pióra? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Basia1234 Posted December 22, 2021 Author Report Share Posted December 22, 2021 Witam. Zgadza się, dokładnie jest to Waterman c/f plaque or g 18k. Jest na piórze numer seryjny J23550. To udało się ustalić ale właśnie nie pasuje to opakowanie i pudełko. Nigdzie takiego nie znalazłam i dlatego poprosiłam o pomoc. Na samym opakowaniu jest jeszcze wybity numer 12435 M. Czy pokusi się ktoś o wycenę pióra? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts