Markol Posted December 20, 2021 Report Share Posted December 20, 2021 Dobry wieczór. Po bardzo długiej nieobecności na Forum chciałbym ponownie przywitać grono Szanownych Pióroholików. Z częścią z Was znamy się z FOP, niektórych miałem przyjemność poznać osobiście a z pozostałymi mam nadzieję poznać się lub odnowić znajomość po latach. Moja przygoda z piórami trwa już z krótszymi lub dłuższymi przerwami ponad ćwierć wieku, trochę doświadczeń przez ten czas zdobyłem, w efekcie coraz bardziej zdając sobie sprawę z ogromu mojej niewiedzy na tematy związane z piórami i atramentami. Zakupy początkowo kompulsywne, z czasem bywały nieco bardziej przemyślane, choć nadal nie nazwałbym moich zbiorów kolekcją, już raczej zbieraniną 😉 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
impers Posted December 21, 2021 Report Share Posted December 21, 2021 Witaj! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ann_gd Posted December 22, 2021 Report Share Posted December 22, 2021 Dzień dobry Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Franek Posted December 22, 2021 Report Share Posted December 22, 2021 Miło, że znów jesteś. Ze mną było podobnie. 👍Witaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts