_Pióromaniak_ Posted December 18, 2021 Report Share Posted December 18, 2021 Kontynuacja Atramentu Świątecznego Pióromaniaka W poprzednie święta pandemia pokrzyżowała nam plany uniemożliwiając dostawę odpowiedniej ilości butelek. Dopiero w tym roku możemy dokończyć nakład. Nowe butelki, nowe etykiety, ale atrament ten sam. Ponieważ przewidzieliśmy pierwotnie limitację do 66 butelek na kolor, to pozostały bardzo skromne ilości. Trzy kolory: - Ho, ho! - czerwień - Ciasteczko - cynamonowy brąz - Choinka - zieleń choinkowa Atramenty są bezpieczne dla piór i łatwe do zmycia (soft ink). Mają bardzo dobry przepływ, umiarkowany czas wysychania oraz dobrze cieniują. Kolory są w ciepłej tonacji. Butelka jest szklana i ma objętość 30 ml. Atramenty powstały jako rezultat współpracy polsko-czeskiej, dzięki pomocy Dusana (Inkebara.com). Są dostępne na naszej stronie:https://www.pioromaniak.pl/kategoria-produktu/atrament-pioromaniaka/ i w sklepie na Ogrodowej 51. Do przeczytania, Marcin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarcinEck Posted December 19, 2021 Report Share Posted December 19, 2021 Sympatyczny pomysł, fajne kolory, ciekawe nazwy... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArielN Posted December 19, 2021 Report Share Posted December 19, 2021 2 godziny temu, MarcinEck napisał: Sympatyczny pomysł, fajne kolory, ciekawe nazwy... Dzięki Marcin :). Jesteśmy zadowoleni z tych atramentów, ale najbardziej podoba nam się Choinka. I cieszy się też największą popularnością wśród odwiedzających Pióromaniaka. Powoli pracujemy już nad kolejną edycją z motywem zimowym. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niklowka Posted December 19, 2021 Report Share Posted December 19, 2021 Wszystkie wyglądają cudownie, ale najbardziej urzekło mnie ciasteczko, lubię takie odcienie atramentu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArielN Posted December 20, 2021 Report Share Posted December 20, 2021 19 godzin temu, Niklowka napisał: Wszystkie wyglądają cudownie, ale najbardziej urzekło mnie ciasteczko, lubię takie odcienie atramentu. Przyjemny kolor :). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rittel Posted March 26 Report Share Posted March 26 Dnia 18.12.2021 o 15:17, Pioromaniak.pl napisał: Trzy kolory: - Ho, ho! - czerwień Mój Ho, ho! wygląda mi na pomarańczowy, a nie czerwony. Tak miało być, czy barwnik po czasie postanowił spłatać psikusa i wyewoluować? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Pióromaniak_ Posted March 26 Author Report Share Posted March 26 18 minut temu, Rittel napisał: Mój Ho, ho! wygląda mi na pomarańczowy, a nie czerwony. Tak miało być, czy barwnik po czasie postanowił spłatać psikusa i wyewoluować? Tak, to taki kolor z pogranicza czerwieni i pomarańczowego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts