Daronim Posted December 4, 2021 Report Share Posted December 4, 2021 Witajcie, czy ktoś się orientuje czy w Krakowie jest szansa na ponowne pozłocenie klipsa do pióra Montblanc? Kiedyś @MarcinEck wspominał mi o kimś takim, ale nie było mi to wówczas potrzebne Dzięki za pomoc Darek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarcinEck Posted December 4, 2021 Report Share Posted December 4, 2021 Darku, pisze do Ciebie PW Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daronim Posted December 4, 2021 Author Report Share Posted December 4, 2021 Dziękuję, już spawdzam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zurek Posted December 25, 2021 Report Share Posted December 25, 2021 Aby nie rozpoczynać kolejnego wątku, a że temat podobny, czy w Warszawie lub okolicach znajdzie się ktoś kto taką usługę wykona? Ewentualnie ktoś godny polecenia nawet dalej? W końcu wysyłki nie będą wielkim obciążeniem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyci Posted January 16, 2022 Report Share Posted January 16, 2022 Dnia 25.12.2021 o 23:31, Zurek napisał: Aby nie rozpoczynać kolejnego wątku, a że temat podobny, czy w Warszawie lub okolicach znajdzie się ktoś kto taką usługę wykona? Ewentualnie ktoś godny polecenia nawet dalej? W końcu wysyłki nie będą wielkim obciążeniem. Pozłacaniem zajmuje się zakład jubilerski na Solidarności róg Orlej. Czy to jest aktualne na dziś to nie wiem - mój znajomy już tam niestety nie pracuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zurek Posted January 16, 2022 Report Share Posted January 16, 2022 Dzięki za info, niedaleko mam to sprawdzę trop. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Posted January 21, 2022 Report Share Posted January 21, 2022 (edited) Dnia 16.01.2022 o 14:47, Zurek napisał: Dzięki za info, niedaleko mam to sprawdzę trop. Jak sprawdzisz, to daj znać czy robią i jaki jest przybliżony koszt takiego złocenia. Edited January 21, 2022 by Ice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pen-drive Posted January 22, 2022 Report Share Posted January 22, 2022 Ja też poprosze o info o kosztach. Mam dwie do zrobienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zurek Posted January 23, 2022 Report Share Posted January 23, 2022 Narazie nie będę się wybierał, zakupiłem skuwkę w super stanie za niewielkie pieniądze, chyba że przy okazji tam zajrzę to zapytam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kryj Posted April 11, 2022 Report Share Posted April 11, 2022 Teoretycznie takie rzeczy powinien wykonać każdy dobry zakład jubilerski lub zegarmistrzowski. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts