Lesny_czlowiek Posted October 30, 2021 Report Share Posted October 30, 2021 Mówią wokół że warto mieć jakieś hobby… więc im więcej pasji w życiu tym lepiej. Od kilku dni czytam poglądy i uwagi kolegów w temacie jakże by innym … jak piór wiecznych Trafiłem szukając opinii w odnośnie jednego modelu wiodącej marki i tak już zostałem. Ponieważ korzystam z rad innych, uczciwym będzie się zarejestrować i może w przyszłości samemu służyć swoimi „3 groszami” innym.. pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OLKa Posted October 30, 2021 Report Share Posted October 30, 2021 Witaj, Im nas więcej tym weselej, usiądź więc przy naszym ogniu Lesny_czlowieku i podziel się swoimi historiami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klerk Posted October 30, 2021 Report Share Posted October 30, 2021 (edited) Witaj @Lesny_czlowiek, trafna decyzja 😀. 1 godzinę temu, OLKa napisał: Witaj, Im nas więcej tym weselej, usiądź więc przy naszym ogniu Lesny_czlowieku i podziel się swoimi historiami. W tej chwili siedzę przy ognisku pod "moimi" galusodajnymi dębami, właśnie zjadłem coś na ciepło, jest błogo, cudowna jesień, trafi się jeszcze taki dzień w tym roku? Zostaję do zmroku, przecież nie wrócę przed telewizor, trochę grzeszę internetem tutaj, ale pisząc do Was czuję się rozgrzeszony. Leśny Człowiek, to w tej chwili mocne skojarzenie, też survival? Edited October 30, 2021 by Klerk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OLKa Posted October 30, 2021 Report Share Posted October 30, 2021 3 minuty temu, Klerk napisał: W tej chwili siedzę przy ognisku pod "moimi" galusodajnymi dębami, właśnie zjadłem coś na ciepło, jest błogo, cudowna jesień Piękna forma spędzania wolnego czasu. Jeszcze będzie ciepło. Warto jednak cieszyć się tą chwilą. Miłego dnia :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts