Majas Posted October 17, 2021 Report Share Posted October 17, 2021 Witam. Czy ktos moze mi cos napisac na temat Montblanc 121? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarcinEck Posted October 18, 2021 Report Share Posted October 18, 2021 https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=Montblanc+121 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nilfein Posted October 20, 2021 Report Share Posted October 20, 2021 Poleca się również skorzystanie z wyszukiwarki na forum. Bywa pomocna. Poza tym tak z ciekawości, co chciałbyś wiedzieć o tym piórze? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarcinEck Posted October 21, 2021 Report Share Posted October 21, 2021 @nilfein - tak biorąc pod uwagę wyjątkowo elegancki sposób przywitania się przez usera @Majas - i z wieloletniego doświadczenia podejrzewam, że pytania są następujące : 1. za ile można opchnąć to pióro 2. czy ktoś jest na nie chętny... 🤭 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OLKa Posted October 21, 2021 Report Share Posted October 21, 2021 (edited) 2 godziny temu, MarcinEck napisał: @nilfein - tak biorąc pod uwagę wyjątkowo elegancki sposób przywitania się przez usera @Majas - i z wieloletniego doświadczenia podejrzewam, że pytania są następujące : 1. za ile można opchnąć to pióro 2. czy ktoś jest na nie chętny... 🤭 Ale podsumowanie... sprowadziłeś uśmiech na moją twarz a to był trudny dzień dziękuję. Edited October 21, 2021 by OLKa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nilfein Posted October 21, 2021 Report Share Posted October 21, 2021 @MarcinEck Wiem, dlatego postanowiłem odrobinę go strollować. Mało eleganckie, przyznaję, ale pasuje do sytuacji Nawiasem mówiąc, w przypadku tego akurat modelu, to Szanowny Nowy Użytkownik kokosów nie zbije Po sieci hulają egzemplarze Mint Condition w cenie oscylującej wokół 100$. Poza tym, sądzisz, że będzie mu się chciało nabijać posty aby wejść na Targowisko? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OLKa Posted October 22, 2021 Report Share Posted October 22, 2021 A może to tylko takie szybkie pytanie bo chce kupić komuś na prezent nie zna się i wszedł na to forum tylko dla tego pytania. Nie za bardzo rozumiem nabijanie postów od jakiejś rangi można składać oferty np. wymiany lub kupna? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rittel Posted October 22, 2021 Report Share Posted October 22, 2021 Tak, dział sprzedażowy jest schowany za limitem minimum 50 postów. Raczej nikt nie kupuje 50 letniego pióra na prezent, zwłaszcza komuś nieobeznanemu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OLKa Posted October 22, 2021 Report Share Posted October 22, 2021 Masz całkowitą racje raczej nikt nie kupuje 50 letniego pióra na prezent. Ja myślałam że to współczesne pióro. Nie mam doświadczenia z piórami Montblanc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts