Syrius Posted October 17, 2021 Report Share Posted October 17, 2021 Dzień dobry, cześć wszystkim. Kolejna reaktywacja, powrót do świata piór, długopisów i wszystkiego co im towarzyszy. Widzę powroty znajomych, zostałem wręcz wywołany do tablicy, jestem na na nowo, szczególne pozdrowienia dla @Klerk i @Franek, cześć panowie i witam ponownie na forum. Trochę brakowało mi wspólnych rozważań o wyższości "jednych piór nad drugimi", wspólna wymiana doświadczeń przy przeróbkach, usprawnieniach itp. Witam nowych forumowiczów,jeszcze raz cześć wszystkim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OLKa Posted October 17, 2021 Report Share Posted October 17, 2021 Witaj. Zawsze dobrze wymienić poglądy, a im nas więcej tym weselej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Franek Posted October 17, 2021 Report Share Posted October 17, 2021 No nie wierzę !!! Cześć Szanowny Kolego! Widzę, że idzie na dobre trzeba będzie ponownie rozruszać PWF. Może się uda tym razem. Zdrówka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klerk Posted October 17, 2021 Report Share Posted October 17, 2021 @Syrius, niezmiernie się cieszę😀😃😄 z twojego powrotu, przecież wszystko co umiem, to od Ciebie! Dobrze, że dajesz teraz szansę innym skorzystać. Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Syrius Posted October 18, 2021 Author Report Share Posted October 18, 2021 Witam. Dziękuje za miłe słowa, takiego powitania nie oczekiwałem, aż łezka w oku się kręci. @Franek, @Klerk witajcie na nowo, trzymajmy się starej formuły, róbmy swoje, każdy z nas tworzy to forum. Tu apel do nowych forumowiczów. Nie zjedliśmy wszystkim rozumów, nie jesteśmy "starą gwardią" od wmawiania tylko swoich racji, próbowania ustawiania wszystkich po kątach. Jesteśmy takimi samymi "maniakami" piór jak Wy tylko z dłuższym stażem. Nie ważne że wśród nas są "magiki" którzy sami tworzą atramenty, robią z 3 piór jedno ale naj..., ze zwykłej blaszki tworzą flexy itd. To wszystko jest efektem takiej samej fascynacji do pisadeł które dzisiaj traktowane są jak skarbonka, chleb powszedni, czy skarpetki na jeden raz. Pozdrawiam serdecznie! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ann_gd Posted October 20, 2021 Report Share Posted October 20, 2021 hej, ja też już przecież bardziej z tych przedwiecznych, ale nadal nie najstarszych Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nilfein Posted October 21, 2021 Report Share Posted October 21, 2021 Dnia 20.10.2021 o 22:05, Ann_gd napisał: hej, ja też już przecież bardziej z tych przedwiecznych, ale nadal nie najstarszych Aniu, tyś wiecznie młoda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jason Posted December 8, 2021 Report Share Posted December 8, 2021 No to zacząłeś z przytupem, sądząc po Twoich ostatnich postach. Zdrówko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts