Guest Franek Posted October 12, 2021 Report Share Posted October 12, 2021 Cześć, czy ktoś z Was odkręcał (jeśli to w ogóle możliwe) sekcję w nowym P 51? Chodzi mi o wyjęcie całego spływaka i stalówki do czyszczenia? Boję się czegoś uszkodzić, bo pióro jest stosunkowo nowym modelem i nie znalazłem wiele na ten temat w sieci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyci Posted October 14, 2021 Report Share Posted October 14, 2021 To powinno pomóc, wygląda prosto, jak konstrukcja cepa... https://www.fountainpennetwork.com/forum/topic/359721-disassemble-of-ng51-deluxe/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Franek Posted October 14, 2021 Report Share Posted October 14, 2021 1 minutę temu, Tyci napisał: To powinno pomóc, wygląda prosto, jak konstrukcja cepa... https://www.fountainpennetwork.com/forum/topic/359721-disassemble-of-ng51-deluxe/ Dziękuję najuprzejmiej, faktycznie prosta konstrukcja. Ale ja mam zasadę - wolę zapytać, zanim coś zepsuję. Fajna strona Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyci Posted October 14, 2021 Report Share Posted October 14, 2021 prawdę mówiąc jak to zobaczyłem i jeszcze z komentarzami to już mi się odechciało tego 51, jednak oczekiwania były większe... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Franek Posted October 14, 2021 Report Share Posted October 14, 2021 9 minut temu, Tyci napisał: prawdę mówiąc jak to zobaczyłem i jeszcze z komentarzami to już mi się odechciało tego 51, jednak oczekiwania były większe... Niestety masz rację. Cena jaką wołają za wersję ze stalówką zwykłą jest wygórowana. Akurat nie posiadam tego pióra, tylko dostałem do czyszczenia... W dodatku sekcja stopniowo się rysuje podczas zakręcania skuwki. Coś tam wewnątrz wystaje i drapie... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts