OLKa Posted September 19, 2021 Report Share Posted September 19, 2021 Piszę piórami od podstawówki. Nie kolekcjonuje, tylko używam. Moje pióra lekko nie mają, ciągle są w ogniu walki. Noszone w plecaku, torbie w kalendarzu. Przekrój od tanich, (co to imienia nie mają) przez budżetowe marek takich jak Parker, Pelikan, Pilot a ostatnio Lamy. Zainteresowałam się kaligrafią, chcąc poprawić moje pismo i udało mi się osiągnąć etap, w którym ktoś oprócz mnie jest w stanie odszyfrować moje notatki. Szukając informacji o tłoczku, konwerterze, który chcę zakupić dotarłam do tego forum i postanowiłam się zarejestrować. Może Komuś w czymś pomogę... albo Ktoś podpowie coś mi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klerk Posted September 19, 2021 Report Share Posted September 19, 2021 Witaj😀, to dobrze, że masz takie rzeczowe podejście. Ja też zmagam się z kaligrafią, wszak wywodzi się wprost od wynalazku pióra i inkaustu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts