migotka21 Posted September 19, 2021 Report Share Posted September 19, 2021 Szanowni Uzytkownicy Po kilku latach wrocilam do piora po znalezieniu zaginionego diplomata (chyba) travellera i znalezieniu serwisu w Krakowie. Zaczynalam od jakiegos hero opartego na parkerze 51, 2 sztuki, 1 rozsypala sie lezac na stole (bez walenia o podloge), druga wytrzymala klasa 1 podstawowki do liceum i zmarla smiercia naturalna. Potem kilka sztuk na zasadzie "co bylo w granicach budzetu w najblizszym hipermarkecie" ale stalowki zmieniane u s.p. Pana Mariana ratujacego piora na Szpitalnej w Krakowie. Nastepnie dostalam tego biednego travellera w zestawie prezentowym. To akurat byl prezent od przemilej Pani, ktora przyjaznila sie z moja mama i ciocia a zostawila pewne drobiazgi dla rodziny i znajomych, kiedy dowiedziala sie, ze ma raka i zostalo jej jakies 2 lata. Przez kilka miesiecy nawet do piora nie zagladalam, bo robilo mi sie smutno, ale w koncu zaczelam nim pisac i gdybym wybierala dla siebie, to raczej inna stalowke. Nastepnie pioro zniknelo w tajemniczych okolicznosciach i spisalam je na straty. Znalazlam je miesiac temu przy porzadkowaniu szafy krewnej z demencja, ktora juz nie moze mieszkac sama. Jak do mnie wrocilo, czemu i ja nie mialabym wrocic do pisania? Ostatecznie trafilam na forum mocno okrezna droga. Przepraszam za brak polskich znakow, pisze na telefonie, ktory je dziwnie koduje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OLKa Posted September 20, 2021 Report Share Posted September 20, 2021 Mam nadzieję że oba pióra będą się dobrze spisywać. Miłego dnia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarcinEck Posted September 20, 2021 Report Share Posted September 20, 2021 Witaj, czytaj, pytaj... Pozdrawiam z Krakowa, pana G. ze szpitalnej oczywiście znałem, kilka piór mi naprawił...niestety już nie ma go między nami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts