Diuna722 Posted September 2, 2021 Report Share Posted September 2, 2021 Witam. Planuję kupić pióro wieczne na prezent. Znalazłam brytyjski sklep The pen company, które sprzedaje pióro PELIKAN SOUVERÄN 400 (https://www.thepencompany.com/product/pelikan-souveran-m400-fountain-pen/18527/) za $228.34 - czyli o jakieś $100 taniej niż inne sklepy. Czy ktoś z Was kupował kiedyś w tym sklepie i może potwierdzić jego wiarygodność? Dziękuję z góry za pomoc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarcinEck Posted September 2, 2021 Report Share Posted September 2, 2021 Cena wygląda rzeczywiście atrakcyjnie, ale upewnij się czy ze względu na Brexit przesyłka nie będzie podlegała jakimś dodatkowym opłatom, np celnym,... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diuna722 Posted September 4, 2021 Author Report Share Posted September 4, 2021 Dla zainteresowanych: niestety na stronie The Pen Company nie mogłam dokończyć opłaty. Zamiast tego, kupiłam to samo pióro na innej stronie, również brytyjskiej - Cult Pen. Cena dokładnie taka sama tzn. $ 229.70 (plus podatek, jako, że mieszkam w USA) za Pelikana m400. Wysyłka jest darmowa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sesio Posted September 22, 2021 Report Share Posted September 22, 2021 Dnia 4.09.2021 o 19:36, Diuna722 napisał: Dla zainteresowanych: niestety na stronie The Pen Company nie mogłam dokończyć opłaty. Zamiast tego, kupiłam to samo pióro na innej stronie, również brytyjskiej - Cult Pen. Cena dokładnie taka sama tzn. $ 229.70 (plus podatek, jako, że mieszkam w USA) za Pelikana m400. Wysyłka jest darmowa. Na jakim portalu kupiłaś, jeśli można wiedzieć? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts