firewall Napisano 27 Marzec Zgłoś Share Napisano 27 Marzec Jak wiadomo, w tym roku nie odbędzie się w Katowicach Pen Show Poland. KWZ przygotował na ten rok nową edycję Liquid Words 2021. (czyli powtórzyłem słowo w słowo to co pisałem rok temu) W tym roku kolor ma być inspiracją malowideł naskalnych z jaskini Lascaux znajdującej się w czarnym Perigord. Ponieważ kwiecień już za rogiem, więc pozwoliłem sobie pokazać ten arcyciekawy dla mnie kolor. Mam słabość zarówno do ochry jak i do Perigord, dlatego pozwoliłem sobie na ten wpis. (Obraz pochodzi ze strony FB, Pen ShowPoland) Mam nadzieję, że dostaniemy wiadomość od organizatorów jak kupić tą buteleczkę inkaustu (taka informacja dla osób nie istniejących na FB) Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
MarcinEck Napisano 27 Marzec Zgłoś Share Napisano 27 Marzec No właśnie. Ja programowo nie fejsbukam*, a LW 2021 chciałbym mieć i chciałbym wiedzieć gdzie będę mógł nabyć? Do sklepu Twoje Pióro przy Kilińskiego mam w linii powietrznej 1,5 km... więc jakby np. tam, to chętnie 🙂 *coraz bardziej się łamię, czy jednak nie zrobić sobie konta na FB, ale jeszcze trochę muszę podojrzewać do tej decyzji 🙂 Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
heyahero Napisano 28 Marzec Zgłoś Share Napisano 28 Marzec 9 godzin temu, MarcinEck napisał: *coraz bardziej się łamię, czy jednak nie zrobić sobie konta na FB, ale jeszcze trochę muszę podojrzewać do tej decyzji 🙂 Jako dostęp do grup tematycznych FB jest ok. Reszta to IMHO jedynie kolejny "generator njusów" i "zdjęć kotków", będąc jednocześnie nieźle skrojonym pożeraczem czasu Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
derywat Napisano 28 Marzec Zgłoś Share Napisano 28 Marzec 11 minut temu, heyahero napisał: Jako dostęp do grup tematycznych FB jest ok. Reszta to IMHO jedynie kolejny "generator njusów" i "zdjęć kotków", będąc jednocześnie nieźle skrojonym pożeraczem czasu Zgadzam się, ale dodam, że same grupy też świetnie pożerają czas. Aktywność jest tam często dużo większa niż na forach ale znaczna część to chwaliposty (te akurat lubię bo można fajne pióra czy inne rzeczy pooglądać) i powtarzające się dość podstawowe kwestie. Pomaga sortowanie postów od najnowszego zamiast od najaktywniejszego - widzisz wtedy posty zanim się dobrze dyskusja rozwinie, przez co nie kusi tak bardzo by się do niej włączyć. Dodam, że obserwowanie Pen Show Online i przynależnej grupy jest w miarę bezpieczne dla zasobów czasowych. Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
tom_ek Napisano 28 Marzec Zgłoś Share Napisano 28 Marzec Podobnie jak Marcin niefejsbukowy jestem, programowo, chcę być żywym (choć wkrótce już skamieniałym) dowodem na to, że życie bez FB jest możliwe. I jak On zastanawiałem się ostatnio, czy się na złamać i nie założyć konta na fikcyjne nazwisko (np. Ken Adams lub Regina Phalange ), ale małżonka, namiętna użytkowniczka FB, rzekła mi "nie daj się" - i póki co się nie daję. Obawiam się jednak, że FB doprowadzi wcześniej czy później do (modne słowo) wykluczenia społecznego, np. krakowski oddział Polskiego Towarzystwa Miłośników Kaktusów, do którego należę, komunikuje się z członkami wyłącznie za pośrednictwem FB właśnie. Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
tom_ek Napisano 28 Marzec Zgłoś Share Napisano 28 Marzec PS. Gdy pojawią się zdjęcia próbek tego atramentu, dacie znać? Bo pamięć mam zawodną... Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
firewall Napisano 28 Marzec Autor Zgłoś Share Napisano 28 Marzec (edytowany) Będę czuwał, jakby co, to dam znać. Edytowano 28 Marzec przez firewall Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
tom_ek Napisano 28 Marzec Zgłoś Share Napisano 28 Marzec Ok, dzięki Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
kulka Napisano 31 Marzec Zgłoś Share Napisano 31 Marzec (edytowany) Informacja sprzed 5m:Oto i on! Liquid Words 2021"Malowidła Lascaux" - wyprodukowany przez KWZ Ink specjalnie dla Pen Show Poland. Edycja oczywiście ściśle limitowana. Atrament będzie można nabyć wyłącznie w zaprzyjaźnionych z PSP sklepach: Calligrafun, f-pen.pl, Pióroteka - bo pióra mają dusze, Twoje Pióro - ekskluzywne artykuły piśmienne już od 10 kwietnia! Edytowano 31 Marzec przez kulka Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
firewall Napisano 31 Marzec Autor Zgłoś Share Napisano 31 Marzec Czyli jest nadzieja, że TwojePióro zrecenzuje ten atrament kilka dni przed 10 kwietnia. Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
kulka Napisano Zgłoś Share Napisano Dnia 31.03.2021 o 13:14, firewall napisał: Czyli jest nadzieja, że TwojePióro zrecenzuje ten atrament kilka dni przed 10 kwietnia. Oto i ona Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
firewall Napisano Autor Zgłoś Share Napisano Ładny cynamon! Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
firewall Napisano wczoraj o 08:31 Autor Zgłoś Share Napisano wczoraj o 08:31 I teraz już pozostaje czekać na dostawę. Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikaa Napisano wczoraj o 11:56 Zgłoś Share Napisano wczoraj o 11:56 Piękny jest! (Mam juz swoją butelkę ) Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
firewall Napisano wczoraj o 14:16 Autor Zgłoś Share Napisano wczoraj o 14:16 A pochwalisz się wrażeniami z pisania i, może, zdjęciem jak prezentuje się u Ciebie? Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikaa Napisano 4 godziny temu Zgłoś Share Napisano 4 godziny temu To fajnie nasycony, dośc mokry atrament https://imgur.com/WQj4bY2 Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polecane posty