tom_ek Napisano 18 Luty Zgłoś Share Napisano 18 Luty (edytowany) Lubię włoskie pióra. No, może to za dużo powiedziane, podobają mi się. Niektórym z Was pewnie też się spodobają - nowe Leonardo Momento Zero Grande w wykończeniach Pura, najbardziej do gustu przypadł mi Anthracite Grey Gold: I nowość, tj. reaktywowana marka Radius, model Superior Primissima, szkoda tylko, że stalówki od Jowo i cena z kosmosu - pół tysiąca ojro. Swoją drogą przy takiej kwocie nie powinno być żadnych dróg na skróty i imprinty należało stemplować, a nie wyżynać ordynarnie ploterem laserowym, bo to nie wygląda najlepiej: (Zdjęcia ze sklepu fontoplumo) Edytowano 18 Luty przez tom_ek Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ann_gd Napisano 19 Luty Zgłoś Share Napisano 19 Luty Ależ ten Superior Primissima ma śliczną obrączkę... Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
tom_ek Napisano 19 Luty Autor Zgłoś Share Napisano 19 Luty Prawda? Przypomina trochę te z Dorobków. Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
tom_ek Napisano 23 Luty Autor Zgłoś Share Napisano 23 Luty Dziś dopiero zauważyłem "Dorobki", durna autokorekta... Miało być z Dorików. Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ann_gd Napisano 23 Luty Zgłoś Share Napisano 23 Luty Skumałam o co chodzi, ale racja, niech dla innych będzie to też czytelne naoglądałam się tych Dorików u Przemka.... Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
ScYpIoL Napisano 26 Luty Zgłoś Share Napisano 26 Luty Dnia 18.02.2021 o 14:04, tom_ek napisał: Lubię włoskie pióra. No, może to za dużo powiedziane, podobają mi się. Niektórym z Was pewnie też się spodobają - nowe Leonardo Momento Zero Grande w wykończeniach Pura, najbardziej do gustu przypadł mi Anthracite Grey Gold: Tomek będziesz brał pod uwagę zakup tego pióra? Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
tom_ek Napisano 26 Luty Autor Zgłoś Share Napisano 26 Luty Mam w planach kolejne Momento Zero, tym razem w wersji Grande, może nawet ten model, ale nie w najbliższej przyszłości (przed nim na liście jest parę przedwojennych). Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
ScYpIoL Napisano 27 Luty Zgłoś Share Napisano 27 Luty 8 godzin temu, tom_ek napisał: Mam w planach kolejne Momento Zero, tym razem w wersji Grande, może nawet ten model, ale nie w najbliższej przyszłości (przed nim na liście jest parę przedwojennych). Jeśli będziesz zamawiał to daj znać, również zastanawiam się nad zakupem. Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
tom_ek Napisano 27 Luty Autor Zgłoś Share Napisano 27 Luty Będę pamiętać, ale, jak pisałem, to plany na bardzo odległą przyszłość. Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stalówkowy Potworek Napisano 9 Marzec Zgłoś Share Napisano 9 Marzec To Leonardo wygląda całkiem ciekawie - podoba mi się to "sfumato". Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polecane posty