Pioromaniak.pl Napisano Listopad 4, 2020 Zgłoś Share Napisano Listopad 4, 2020 Złota passa miłośników marki trwa. Nie dość, że przygotowali w tym roku Radena Green Ray i Kingfishera, a potem udanego Moonstone'a, to teraz wisienka na torcie: Pelikan M600 Tortoiseshell Red: Co myślicie o kolorystyce? Fajne nawiązanie do starych celuloidowych, szylkretowych 101N? Do przeczytania, Marcin Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pioromaniak.pl Napisano Listopad 4, 2020 Autor Zgłoś Share Napisano Listopad 4, 2020 Oprócz pióra, będzie też długopis: Marcin Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo Napisano Listopad 4, 2020 Zgłoś Share Napisano Listopad 4, 2020 1 godzinę temu, Pioromaniak.pl napisał: szylkretowych Ach miło, że wspomniałeś o szylkrecie. Piękny materiał, nie odważę się go nazwać tworzywem sztucznym, bo obraziłbym całe pokolenia żółwi. Pamiętam biżuterię z tego zacnego materiału. Była w mojej rodzinie. Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ann_gd Napisano Listopad 4, 2020 Zgłoś Share Napisano Listopad 4, 2020 Szylkretowe, bądź inaczej trikolorki, kotki są też niczego sobie, chociaż w wątku o ptaszorach to chyba lekka gafa z mojej strony :p Taki strażacki, moje pierwsze skojarzenie. Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
hubertus Napisano Listopad 4, 2020 Zgłoś Share Napisano Listopad 4, 2020 Ładniutki Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pioromaniak.pl Napisano Listopad 4, 2020 Autor Zgłoś Share Napisano Listopad 4, 2020 12 godzin temu, Pablo napisał: Ach miło, że wspomniałeś o szylkrecie. Piękny materiał, nie odważę się go nazwać tworzywem sztucznym, bo obraziłbym całe pokolenia żółwi. Pamiętam biżuterię z tego zacnego materiału. Była w mojej rodzinie. Hej Pablo! Szylkret jest bardzo atrakcyjny dla oczu, ale żółwie... ech... Marcin Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pioromaniak.pl Napisano Listopad 4, 2020 Autor Zgłoś Share Napisano Listopad 4, 2020 4 godziny temu, Ann_gd napisał: Szylkretowe, bądź inaczej trikolorki, kotki są też niczego sobie, chociaż w wątku o ptaszorach to chyba lekka gafa z mojej strony 😛 Taki strażacki, moje pierwsze skojarzenie. Ann, myślę, że to komplement dla Pelikana . Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pioromaniak.pl Napisano Listopad 4, 2020 Autor Zgłoś Share Napisano Listopad 4, 2020 4 godziny temu, hubertus napisał: Ładniutki Jestem ciekaw jak będzie się prezentował na żywo . Marcin Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Akszugor Napisano Listopad 8, 2020 Zgłoś Share Napisano Listopad 8, 2020 Piękne. Kolejne do kolekcji 🥰 Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stalówkowy Potworek Napisano Listopad 26, 2020 Zgłoś Share Napisano Listopad 26, 2020 Ojejku, jaki ładny! Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
tom_ek Napisano Listopad 26, 2020 Zgłoś Share Napisano Listopad 26, 2020 Hm, jestem chyba jedynym, któremu to pióro się nie podoba (jak większość Pelikanów zresztą). Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolektor Napisano Grudzień 17, 2020 Zgłoś Share Napisano Grudzień 17, 2020 Do mnie żółwie jak i ta wersja też nie przemawiają 🙂 Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amarok Napisano 8 Styczeń Zgłoś Share Napisano 8 Styczeń Gdyby tak jeszcze zrobili M800 w tej kolorystyce... Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polecane posty