maggus Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 Ostatnio wpadł mi w łapki Conway Stewart No.60. Standardowo, zbiorniczek okazał się skamieliną. Przeglądnąłem jakie zbiorniczki ma domowa chińszczyzna jednak nie znalazłem odpowiednio dużego. Czy znacie jakiś tani model nadający się na dawcę? Lub inny budżetowy sposób na pozyskanie zamiennika? Gdyby zbiorniczek miał średnicę 7mm i długość mogącą wypełnić większość z 85mm korpusu, to byłby idealny. W załączniku pacjent, lekarzy konsultujących zachęcam do przywitania się Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArielN Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 Na samym początku witaj na PWF! Gratuluję zakupu. Piękne pióro Sprawdzałeś zbiorniczek z Hero 616 Jumbo? Nie tak dawno temu pełno tego było na ebay'u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 616 Jumbo? Aż pójdę sprawdzić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maggus Posted May 28, 2012 Author Report Share Posted May 28, 2012 Nie jestem aż taki świeżak. Kilka piórek już mam podreperowanych i recenzje w drodze. Na starym forum długo miałem konto, tylko też malutko pisałem. Jednak wracając do konkretów, ten jumbo 616 na ebay za 35zł z wysyłką... zawsze taniej niż sam zbiorniczek. Jakbyś janykielu mógł sprawdzić to byłbym wdzięczny. Tymczasem sprawdzę czy jakieś partyzanckie alternatywy wynajdę w necie... a może w robocie ktoś coś podobnego używa? W sumie w laboratoriach pełno cudów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts