Guest Posted May 26, 2012 Report Share Posted May 26, 2012 Nie jest to najwartościowsze z moich piór, żadne z 10. Niemniej jedno ocalało prowadzone na rzeź, bo zaskoczyło mnie niezgorszymi walorami piśmiennymi. Leży więc sobie ocalałe i pewnie duma nad zmiennością kolei losu... Walory: Tu demoralizuje Conwaya 87... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pingwin Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 Całkiem sympatyczne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 I owszem, ale przecież pierwowzór jest fajny;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bethaelien Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 Mam takiego Rainbowa, który wygląda jak dawca gumki, a jest najprzyjemniejszym w użytkowaniu piórem, z jakim miałam okazję współpracować To nic, że trochę zardzewiały. I też jest zielono-srebrny Może to zasada? Z jakiegoś powodu np. Herbów nie robią chyba w takim wykończeniu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts