Jump to content

NOLTY

_Pióromaniak_

Recommended Posts

NOLTY zwrócił naszą uwagę połączeniem trzech elementów: autorskiej koncepcji planowania, niesamowitej jakości wykonania i chronionego tajemnicą, bardzo cienkiego oraz gładkiego papieru do piór, własnego pomysłu.

NOLTY w Pióromaniaku: http://bit.ly/NOLTY

43788043_2665185753707554_24835959344752

Do przeczytania,
Marcin

jest tutaj-> https://www.pioromaniak.pl/kategoria-produktu/nolty/kalendarze_nolty/

Ja mam pytanie odnośnie Nolty Listy. Na zdjęciach jest ten kalendarz z uchwytem na pióro. Jest ten uchwyt w zestawie, czy jest trzeba go dokupić osobno? (chyba zresztą go nie macie)

1 godzinę temu, anylog napisał:

Dzięki za opis. Bardzo ciekawy kalendarz.

Czy będzie można go kupić?  Na razie nie widzę go w Waszym sklepie.

Hej @anylog!

Nie ma za co :). NOLTY jest dostępny u nas w sklepie m.in. pod linkiem, który podał Grain.

Do przeczytania,
Marcin

1 godzinę temu, grain napisał:

Ja mam pytanie odnośnie Nolty Listy. Na zdjęciach jest ten kalendarz z uchwytem na pióro. Jest ten uchwyt w zestawie, czy jest trzeba go dokupić osobno? (chyba zresztą go nie macie)

Cześć @grain!

Uchwyt jest w zestawie (zintegrowany z okładką). Ma go zarówno Listy 1, jak i Listy 2 :).

NOLTY Efficiency i NOLTY Efficiency GOLD nie posiadają uchwytu.

Do przeczytania,
Marcin

Edited by Pioromaniak.pl

48 minut temu, derywat napisał:

Jest jakaś szansa na coś niekalendarzowego NOLTY w przyszłości? NOLTY Yohaku wygląda zachęcająco.

Hej @Derywat!

Myślę, że tak, ale wiele zależy od producenta :). W razie, gdybyś był zainteresowany konkretnymi produktami, prześlij mi albo Magdzie wiadomość, a sprawdzimy dostępność.

Do przeczytania,
Marcin

• 4 weeks later...
19 godzin temu, Calfy napisał:

Pytanko do @Pioromaniak.pl, czy te kalendarze (w tym interesujący mnie Efficiency Notebook) będą jeszcze dostępne? :) Z tego co widzę obecnie wszystkie są OOS

Hej!

Niestety nie, ponieważ w tym roku nie mamy już możliwości zamówienia kolejnych egzemplarzy.

Do przeczytania,
Marcin