_Pióromaniak_ Posted October 11, 2018 Report Share Posted October 11, 2018 NOLTY zwrócił naszą uwagę połączeniem trzech elementów: autorskiej koncepcji planowania, niesamowitej jakości wykonania i chronionego tajemnicą, bardzo cienkiego oraz gładkiego papieru do piór, własnego pomysłu. NOLTY w Pióromaniaku: http://bit.ly/NOLTY Do przeczytania,Marcin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anylog Posted October 12, 2018 Report Share Posted October 12, 2018 Dzięki za opis. Bardzo ciekawy kalendarz. Czy będzie można go kupić? Na razie nie widzę go w Waszym sklepie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grain Posted October 12, 2018 Report Share Posted October 12, 2018 jest tutaj-> https://www.pioromaniak.pl/kategoria-produktu/nolty/kalendarze_nolty/ Ja mam pytanie odnośnie Nolty Listy. Na zdjęciach jest ten kalendarz z uchwytem na pióro. Jest ten uchwyt w zestawie, czy jest trzeba go dokupić osobno? (chyba zresztą go nie macie) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Pióromaniak_ Posted October 12, 2018 Author Report Share Posted October 12, 2018 1 godzinę temu, anylog napisał: Dzięki za opis. Bardzo ciekawy kalendarz. Czy będzie można go kupić? Na razie nie widzę go w Waszym sklepie. Hej @anylog! Nie ma za co :). NOLTY jest dostępny u nas w sklepie m.in. pod linkiem, który podał Grain. Do przeczytania, Marcin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Pióromaniak_ Posted October 12, 2018 Author Report Share Posted October 12, 2018 (edited) 1 godzinę temu, grain napisał: Ja mam pytanie odnośnie Nolty Listy. Na zdjęciach jest ten kalendarz z uchwytem na pióro. Jest ten uchwyt w zestawie, czy jest trzeba go dokupić osobno? (chyba zresztą go nie macie) Cześć @grain! Uchwyt jest w zestawie (zintegrowany z okładką). Ma go zarówno Listy 1, jak i Listy 2 :). NOLTY Efficiency i NOLTY Efficiency GOLD nie posiadają uchwytu. Do przeczytania, Marcin Edited October 12, 2018 by Pioromaniak.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
derywat Posted October 12, 2018 Report Share Posted October 12, 2018 Jest jakaś szansa na coś niekalendarzowego NOLTY w przyszłości? NOLTY Yohaku wygląda zachęcająco. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Pióromaniak_ Posted October 12, 2018 Author Report Share Posted October 12, 2018 48 minut temu, derywat napisał: Jest jakaś szansa na coś niekalendarzowego NOLTY w przyszłości? NOLTY Yohaku wygląda zachęcająco. Hej @Derywat! Myślę, że tak, ale wiele zależy od producenta :). W razie, gdybyś był zainteresowany konkretnymi produktami, prześlij mi albo Magdzie wiadomość, a sprawdzimy dostępność. Do przeczytania, Marcin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawel. Posted October 13, 2018 Report Share Posted October 13, 2018 Wydaje mi się, że ten kalendarz jest średnio przystosowany do naszego pisma. Układ jest taki, że przy godzinach najlepsze jest pismo pionowe, tak jak w Japonii jest często stosowane. Raczej nie jest to praktyczne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ljasinskipl Posted October 15, 2018 Report Share Posted October 15, 2018 Używałem podobnego systemu jak używałem bullet journala zamiast kalendarza. Poziomo wypisane godziny, pod godziną ikonka, potem pod tym w treści oznaczenie ikonki jak niestandardowa, albo szczegóły. Pozwalało pisać jeden dzień pod drugim, niezależnie ile miejsca na nie szło. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Calfy Posted November 12, 2018 Report Share Posted November 12, 2018 Pytanko do @Pioromaniak.pl, czy te kalendarze (w tym interesujący mnie Efficiency Notebook) będą jeszcze dostępne? Z tego co widzę obecnie wszystkie są OOS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Pióromaniak_ Posted November 13, 2018 Author Report Share Posted November 13, 2018 19 godzin temu, Calfy napisał: Pytanko do @Pioromaniak.pl, czy te kalendarze (w tym interesujący mnie Efficiency Notebook) będą jeszcze dostępne? Z tego co widzę obecnie wszystkie są OOS Hej! Niestety nie, ponieważ w tym roku nie mamy już możliwości zamówienia kolejnych egzemplarzy. Do przeczytania, Marcin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts