GRZEGORZ1 Posted September 15, 2018 Report Share Posted September 15, 2018 Witam trzy miesiące temu powróciłem do pisania piórem oraz zacząłem czytać forum jako gość. Dzięki wielogodzinnej lekturze forum chyba zachorowałem na pióroze? Już nie mogę się doczekać kiedy dotrze do mnie moje pierwsze '' prawdziwe '' pióro wybrane dzięki waszej ogromnej wiedzy, doświadczeniu i pasji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartosz_T Posted September 15, 2018 Report Share Posted September 15, 2018 Cześć! Nie trzymaj mnie w niepewności, na co padł wybór? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziemniaczek Posted September 15, 2018 Report Share Posted September 15, 2018 Hej! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRZEGORZ1 Posted September 15, 2018 Author Report Share Posted September 15, 2018 Hej wybór padł na Sailor 1911 Large GT stalówka M i atrament Sailor Basic Ink Black. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziemniaczek Posted September 15, 2018 Report Share Posted September 15, 2018 Szczerze mówiąc to chyba nie widzę lepszej pozycji, którą można było kupić jako pierwsze pióro No może tylko Lamy 2000. Wspaniały zestaw! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRZEGORZ1 Posted September 15, 2018 Author Report Share Posted September 15, 2018 2 minuty temu, Ziemniaczek napisał: Szczerze mówiąc to chyba nie widzę lepszej pozycji, którą można było kupić jako pierwsze pióro No może tylko Lamy 2000. Wspaniały zestaw! Dzięki za pochwałę mojego wyboru😊 Lamy 2000 jakoś nie przekonuje mnie ten styl i skuwka na zatrzask. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartosz_T Posted September 15, 2018 Report Share Posted September 15, 2018 (edited) Rozsądny wybór👍 Edited September 15, 2018 by Bartosz_T Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRZEGORZ1 Posted September 15, 2018 Author Report Share Posted September 15, 2018 2 minuty temu, Bartosz_T napisał: Rozsądny wybór👍 I wiele godzin na forum📜 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mateusz- Posted September 27, 2018 Report Share Posted September 27, 2018 Cześć! Koniecznie daj znać jak Ci się pisze i czy piórko spełnia oczekiwania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRZEGORZ1 Posted September 28, 2018 Author Report Share Posted September 28, 2018 16 godzin temu, -Mateusz- napisał: Cześć! Koniecznie daj znać jak Ci się pisze i czy piórko spełnia oczekiwania. Cześć! Niestety bardzo się zawiodłem na tym piórze, ciekło z stalówki i nabierało bardzo mało atramentu do konwertera, zresztą zakładałem watek w dziale naprawa piór wiecznych. Pióro odesłałem do sklepu i czekam na zwrot gotówki i dalej szukam pióra dla siebie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
empi Posted November 10, 2018 Report Share Posted November 10, 2018 Witam i pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerad Posted December 9, 2018 Report Share Posted December 9, 2018 Ahoj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts